2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriÇeşme'de 4.8 Milyon TL'ye Satılık Arsa

Çeşme’de 4.8 Milyon TL’ye Satılık Arsa

Çeşme Alaçatı ve 16 Eylül mahallelerinde yer alan 2 arsa 4 milyon 857 bin TL’ye satışa çıkıyor…

Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü, Alaçatı ve 16 Eylül mahallesinde yer alan 2 arsasını satışa çıkardı. Satışa konu olan arsaların toplam muhammen bedeli 4 milyon 857 bin TL olarak belirlendi.

Arsaların ihalesi 24 Mayıs 2017 günü saat 11:00 ve 11:30’da gerçekleşecek. İhale Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odası’nda yapılacak. İhale şartnamesi mesai saatleri içinde Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü’ne müracaatla bedelsiz olarak görülebiliyor.

İhaleye katılacak isteklilerin Yasal yerleşim sahibi olmaları, tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri, gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri, Çeşme Malmüdürlüğünce verilen geçici teminat makbuzunu veya ilgili banka teminat mektubunu (süresiz) ve T.C. kimlik numarasını gösterir nüfus cüzdan suretini, tüzel kişiler adına ihaleye gireceklerin; tüzel kişiliğin İdare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından ve yahut benzeri mesleki kuruluştan 2017 yılı içerisinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletname ve nüfus cüzdan sureti ile, özel kişiler adına ihaleye gireceklerin; nüfus cüzdan sureti ve Noter tasdikli vekaletname örneği ile birlikte ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz