26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriÇeşme Reisdere'de 3 Milyon TL'ye Satılık Arsa

Çeşme Reisdere’de 3 Milyon TL’ye Satılık Arsa

Çeşme Reisdere’de yer alan 3 bin 551 metrekarelik arsa 3 milyon 196 bin TL’ye satışa çıkıyor. Arsanın ihalesi 15 Şubat’ta yapılacak…

İzmir Defterdarlığı Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü Reisdere mahallesi 7777 ada 1 parselde yer alan sosyal tesis alanlı arsasını satışa çıkardı.

3 bin 551 metrekare alana sahip olan arsa için 3 milyon 196 bin TL isteniyor. Geçici teminatı 958 bin 800 TL belirlenen arsanın ihalesi 15 Şubat 2018 günü saat 11:00’da Çeşme Milli Emlak Müdürlüğü makam odasında yapılacak.

İhaleye katılacakların yasal yerleşim sahibi olmaları, tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri, gerçek kişilerin T.C. kimlik numarasını, tüzel kişilerin ise vergi kimlik numarasını bildirmeleri, Çeşme Malmüdürlüğünce verilen geçici teminat makbuzunu veya ilgili banka teminat mektubunu (süresiz) ve T.C. kimlik numarasını gösterir nüfus cüzdan suretini, tüzel kişiler adına ihaleye gireceklerin; tüzel kişiliğin İdare merkezinin bulunduğu yer mahkemesinden veya siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından ve yahut benzeri mesleki kuruluştan 2018 yılı içerisinde alınmış sicil kayıt belgesi ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak veya teklifte bulunacak kişilerin tüzel kişiliği temsile tam yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdik edilmiş imza sirkülerini veya vekaletname ve nüfus cüzdan sureti ile, özel kişiler adına ihaleye gireceklerin; nüfus cüzdan sureti ve Noter tasdikli vekaletname örneği ile ihale saatine kadar Komisyon Başkanlığına başvurmaları gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz