20 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana SayfaDiğerDekorasyonÇerkezköy Enza Home mağazası açıldı!

Çerkezköy Enza Home mağazası açıldı!

41 yıllık tecrübesi ile yatak, ev tekstili ve mobilya sektöründe kaliteli ve yenilikçi ürünleri ile fark yaratan Yataş Grup, Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Enza Home Mağazası’nın açılışını gerçekleştirdi.

Yurtiçi ve yurtdışındaki mağaza yatırımları ile yatak, ev tekstili ve mobilya sektöründe tüketiciyi kalite ile buluşturan Yataş Grup, modern mağaza anlayışı ile yenilikçi çözümler sunan yeni Enza Home Mağazası’nı Tekirdağ Çerkezköy’de hizmete sundu.

Enza Home mağazasında düzenlenen açılış törenine, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın katıldı.

Şehrin Merkezinde Çerkezköy’ün en işlek caddelerinden biri olan Uğur Mumcu Caddesinde yer alan Çerkezköy Enza Home, 5 katlı ve 2000 metrekarelik bir alanda hizmet verecek.

Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, açılışta yaptığı konuşmada, “Kuruluşumuzdan bu yana her geçen gün gelişen ürün gamımız ve mağaza konseptlerimizle, bir dünya şirketi olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Dünya pazarında, ülkelerin rekabet gücünde, özgün tasarımın ne kadar etkin bir rolü olduğunu biliyoruz. Biz de bu bilinçle özgün tasarımlarımızı yaratarak müşterilerimiz ile paylaşıyoruz. 5 yıl önce çıktığımız ve dünyada değişen mağazacılık ve perakendecilik süreçlerini takip ederek ilerlediğimiz bu yolda, Enza Home konsept mağazalarımız ile sektörün ilk sıralarına kadar yükseldik. Yoğun çalışmalarımız doğrultusunda yılın ilk çeyreğinde franchise büyüme oranımızı 82%’ye ulaştırdık. Enza Home’un başarısının arkasında görsel dünyasının ve ürün portföyünün yenilikçi olmasının yanı sıra modern mağaza konsepti ile geniş kitlelere yönelik hizmet vermesinin olduğunu söyleyebilirim. Yataş Grup olarak, 2017 yılı içerisinde 331. mağazamızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Yenilikçi ürünlerini modern mağaza konsepti ile birleştirerek ulaşılabilir fiyatlar üzerinden sunan Enza Home, Çerkezköylüleri yeni mağazasına davet ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz