17 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriÇATI SEKTÖRÜNDEKİ YENİLİKLER MONTAJ GÜNLERİ’NDE TANITILACAK!

ÇATI SEKTÖRÜNDEKİ YENİLİKLER MONTAJ GÜNLERİ’NDE TANITILACAK!

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (ÇATIDER), ITE Türkiye iş birliğinde, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde “42. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul” kapsamında düzenleyeceği “ÇATIDER Montaj Günleri”, 4 gün süreyle binlerce sektör profesyonelinin ziyaretine açık olacak.

Çatı sektörünün gelişmesine katkı sağlamayı amaçlayan etkinlikte, uygulamacılar ve ziyaretçiler, ÇATIDER üye firmalarının ürünleriyle, bağlantı yöntem ve detaylarını yakından inceleme fırsatı bulacak. Karşılıklı paylaşım çerçevesinde atölye çalışması niteliğinde düzenlenecek “ÇATIDER Montaj Günleri” Yapı Fuarı’nda bir ilk olacak.

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), yepyeni bir uygulamayla “42. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul”da bir ilke imza atacak. ITE Türkiye ve YEM Fuar Exhibitions iş birliğinde, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’ndeki “42. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul” kapsamında düzenlenecek “ÇATIDER Montaj Günleri” ile katılımcı üye firmalara tahsis edilecek çatı maketleri üzerinde, kendi sistem/ürünlerinin montajı yapılarak tanıtma imkânı sağlanacak.

“ÇATIDER Montaj Günleri” kapsamında, hem uygulamacılara hem de fuar ziyaretçilerine ÇATIDER üye firma ürünlerini, bağlantı yöntem ve detaylarını yakından inceleme fırsatı sunulacak. Etkinlik, fuar takviminin 18 Haziran – 21 Haziran 2019 arasındaki ilk 4 günü boyunca, özel olarak ayrılmış “ÇATIDER Etkinlik Alanı” içinde binlerce sektör profesyonelinin ziyaretine açık olacak.

Yapı Fuarı’nda ilk defa uygulamalı tanıtımlar gerçekleşecek

Çatı sektöründe yer alan yeniliklerin uygulamalı olarak paylaşılacağı atölye çalışması niteliğinde olan etkinlik, mimar, mühendis, öğrenci ve sektör profesyonelleri için hem eğitim,

hem de yeni uygulamaların sektöre tanıtımı açısından yarar sağlayacak. Uygulamalara Btm, Dörken Sistem, Egger, Ejot, Işıklar Yapı Ürünleri, Onduline, Rheinzink, Standart İzolasyon, Velux ve Ytong firmaları katılacak.

Katılımcı belgesi verilecek

‘ÇATIDER Montaj Günleri’nin atölye çalışmaları niteliğinde olduğunu belirten ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Şenal “Çatı sektöründe bilgi ve gelişmeleri yakından takip etmek isteyen tüm mimar, inşaat mühendisi, mimarlık ve inşaat fakültesi öğrencileri, teknik lise öğrencileri ve tüm sektör profesyonelleri için fırsat niteliği taşıyor. Ayrıca minimum 3 ürün grubu uygulamalarını takip eden ilgililer için katılım belgesi düzenlenecek” dedi.

Uzmanlardan sektördeki yenilikleri tanıtacak uygulamalı eğitim fırsatı

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, etkinliğin çok faydalı olacağını belirterek, “ÇATIDER üyesi firmaların uzmanları, yeni ürünleri hem teşhir hem de uygulamalı olarak tanıtma imkanı bulacak. Dolayısıyla katılımcılar sorularına uzmanlarından yanıt alabilecek. ‘ÇATIDER Montaj Günleri’ni sektör için büyük bir fırsat olarak görüyor ve tüm fuar ziyaretçilerini ‘ÇATIDER Etkinlik Alanı’na bekliyoruz “ dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz