27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerMagazin HaberleriCansu Canan Özgen biyografi! Cansu Canan Özgen kaç yaşında?

Cansu Canan Özgen biyografi! Cansu Canan Özgen kaç yaşında?

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Cansu Canan Özgen biyografi! Cansu Canan Özgen kaç yaşında? sorusunun yanıtı için haberimizden yararlanabilirsiniz…

Oyuncu Vildan Atasever’in yeğeni olan Cansu Canan Özgen, spikerlik ve sunuculuk mesleğine adım atmak için Dialog İletişim Spikerlik-Sunuculuk kursunda eğitimini tamamlamıştır.

Güzelliği, fiziği ve albenisiyle izleyenlerin beğenisini toplayan Cansu Canan Özgen, Habertürk TV’de yayınlanan Öteki Gündem programının sunuculuğunu yapmaktadır.

İstanbul’da 23 Eylül 1989 tarihinde doğan Cansu Canan Özgen, Bayrampaşa Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra, üniversite eğitimini İTÜ Maden Mühendisliği alanında tamamlamıştır.

Maden mühendisliği mesleğini yapmaktan staj sonrasında vazgeçen Cansu Canan Özgen’in kamera önündeki ilk deneyimi BJK TV’de olmuştur.

Cansu Canan Özgen’in doğal sarışınlığının nereden geldiğini merak edenlere söyleyelim güzel sunucu aslen Yunanistan-Selanik göçmeni. Özgen’in annesi ise Erzurumlu’dur.

BJK TV’deki başladığı sunuculuk kariyerine Habertürk TV’de devam eden Cansu Canan Özgen, Talha Uğurluel ile birlikte “Osmanlı’nın Şifreleri” ve “Selçuklu’nun Şifreleri” kitaplarını yazmıştır.

New York Üniversitesi’nde de eğitim almış olan Cansu Canan Özgen sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanmaktadır. Güzel sunucu Cansu Canan Özgen, 28 yaşındadır.

Cansu Canan Özgen ile Öteki Gündem programı her hafta Salı ve Cuma günleri saat 23.00’da yayınlanıyor.

Haber Merkezi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz