29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonÇanakkale Seramik'ten Motion Serisi

Çanakkale Seramik’ten Motion Serisi

Çanakkale Seramik mermer görünümüne sahip yeni karo serisi Motion’ı görücüye çıkardı…

Çanakkale Seramik, mermer görüntüsünde, modern yaklaşım diline sahip Motion serisi ile zengin seçenekler sunuyor. 30×90 cm rektifiyeli duvar karosu ve 60×60 cm boyutlarında rektifiyeli sırlı granit yer karolarından oluşan Motion, gri ve beyaz renk seçenekleriyle kullanıcının beğenisine sunuluyor.

Motion serisinde 2 set modern dekor çeşidi bulunuyor. Adını lotus çiçeğinin, stilize yorumundan alan Motion Lotus Dekor, 3 boyutlu, derin rölyefli kalıptan bir dekor olma özelliğine sahip. Motion Dotted, Motion Linear, Motion Cage Dekorlar ise Mix & Match trendinden gelen yorum ile farklı desende üretiliyor.

Motion serisinin en önemli ve dikkat çekici özelliği 4 farklı kalıp seçeneğinin birlikte veya ayrı kullanımı ile farklı mekanlar yaratmaya olanak sağlaması. 3 boyutlu ve kalıptan olan geometrik desenleri ile de öne çıkan Motion serisi, yer, duvar dekorasyonlarının yanı sıra banyo ve mutfak kullanımları için de ideal seçenekler sunuyor. Tek başına, yalın bir ifade ile de kullanılabilen dekorlar zengin döşeme alternatifleri sunuyor. Bu karolar aynı zamanda bir arada kombin olarak kullanılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz