25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriBüyükyalı Projesi Dr. Ender Saraç'ı Ağırladı

Büyükyalı Projesi Dr. Ender Saraç’ı Ağırladı

Büyükyalı projesi İyi Yaşam Kulübü etkinlikleri kapsamında Doktor Ender Saraç’ı ağırladı. Etkinlikte konuklara sağlıklı yaşamla ilgili ipuçları veren Saraç, yeni kitabını imzalayarak konuklara hediye etti…

Büyükyalı İstanbul projesi “İyi Yaşam Kulübü” etkinlikleri kapsamında, sağlıklı yaşam ve beslenme uzmanı Dr. Ender Saraç’ı ağırladı. Zeytinburnu sahilde yer alan Büyükyalı İstanbul projesindeki etkinlik detoks içeceklerin sunulduğu bir kahvaltıyla başladı.

Etkinlik dinleyicilerin interaktif katılım gösterdiği sohbetle devam ederken, Dr. Ender Saraç, gün ışığından maksimum faydalanma imkânı sunan ferah yaşam alanlarının, kişilerin hayat kalitesine yaptığı olumlu etkilerden bahsetti ve Büyükyalı’nın bu özellikleriyle, sakinlerine önemli bir ayrıcalık sunduğunu belirtti.

Dr. Saraç, konuklara sağlıklı yaşamın ipuçları ve doğru nefes alma teknikleri ile 2017 yılının star yiyecekleri listesini paylaştı. Dr. Saraç’ın “Çocuğunu Doğru Besle” kitabını imzalayarak konuklara armağan etmesiyle sona eren etkinlikte konuklar Büyükyalı’nın lüksü yeniden tanımlayan 4 farklı konseptteki örnek dairelerini gezme ve bilgi alma şansını da yakaladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz