20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGüncel ProjelerBüyükyalı İstanbul Projesinde Yeni Bloklar Satışta

Büyükyalı İstanbul Projesinde Yeni Bloklar Satışta

Büyükyalı İstanbul projesinde Denizkapı ve Bahçekapı etaplarında yer alan 142 ünite satışa açıldı…

Büyükyalı İstanbul projesinde yoğun ilgi nedeniyle Denizkapı ve Bahçekapı etaplarındaki iki ayrı blokta yer alan toplam 142 ünite planlanandan çok daha erken satışa açıldı.

Emlak Konut güvencesiyle, Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat tarafından İstanbul Kazlıçeşme’de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesi 111 dönüm üzerinde inşa ediliyor.

Yaşamın 2019 yılında başlaması planlanan Büyükyalı projesinde bugüne kadar 916 ünite satışa açıldı. Projede farklı büyüklüklerde konutlar, otel ve otelle birlikte işletilecek markalı rezidans konutlar yer alıyor.

Büyükyalı İstanbul projesinin erken satışa çıkarılan bloklarında 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projedeki 4+1 dairelerde yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor.

Büyükyalı projesinde Emlak Konut kampanyası kapsamında, 60 ay vade farksız, 120 ay 0,45 ve 240 ay 0,79 vade farkıyla ödenebiliyor.

Büyükyalı İstanbul projesinde konutların yanı sıra kültür-sanat merkezi, sergi alanı, müze, çocuk kulübü, yeme-içme alanı ve moda-sanat atölyesi, yüzme havuzu, fitness center gibi imkanlar da bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz