6 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem HaberleriBüyükyalı İstanbul Projesi Ali Poyrazoğlu'nu Ağırladı

Büyükyalı İstanbul Projesi Ali Poyrazoğlu’nu Ağırladı

Büyükyalı İstanbul projesi Dünya Tiyatro Günü vesilesiyle Ali Poyrazoğlu’nu ağırladı. Söyleşi sonrası Poyrazoğlu kitaplarını imzalayıp hediye etti…

Büyükyalı İstanbul projesi “27 Mart Dünya Tiyatro Günü” vesilesiyle, usta oyuncu Ali Poyrazoğlu’nu ağırladı. Poyrazoğlu Dünya Tiyatro Günü’yle ilgili açıklamalarda bulundu.

Poyrazoğlu, “Çocukları küçük yaşta bile Hamlet gibi oyunlara götürdüğünüzde, oyunu anlarlar. Çünkü çocukların hayal gücü daha güçlüdür. Hayatta herşey bir hayalle başlar. Bu sebeple çocuklarınızı hayal kurmaya teşvik edin ve onlara küçük yaştan itibaren tiyatroyu sevdirin” dedi.

Tiyatro aşkının başlangıcından, konservatuar yılları ve sahne hayatına dair anılarına uzanan hikayelerini eğlenceli bir dille anlatan Poyrazoğlu, izleyenlere keyifli bir gün yaşattı. Söyleşi sonunda Emek Sanat ve Kültür Vakfı Başkanı Remzi Buharalı, çiçek takdim ederek sanatçının “Dünya Tiyatro Günü”nünü kutlarken, Ali Poyrazoğlu “Bir Sen Kaldın Yalnızlık Gelince” ve “Tamamla Bizi Ey Aşk” isimli kitaplarını imzalayarak konuklara hediye etti.

Etkinliğe katılanlar, Büyükyalı İstanbul projesini yerinde görerek satış ekibinden detaylı bilgi aldı ve 4 farklı konseptteki 4 örnek daireyi gezme fırsatı yakaladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz