20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGüncel ProjelerBüyükyalı İstanbul Proje Bilgileri

Büyükyalı İstanbul Proje Bilgileri

Kazlıçeşme sahilde hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesi 1+1’den 5+1’e kadar alternatif daire seçenekleri sunuluyor. İşte Büyükyalı İstanbul proje bilgileri…

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul projesi Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilinde inşa ediliyor. “4 mahalle 1 semt” sloganıyla satışlarına başlanan Büyükyalı İstanbul projesi 111 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçiriliyor.

İstanbul’un tarihi dokusunu taşıyan Büyükyalı İstanbul projesi Deniz Kapı Evleri, Bahçe Kapı Evleri, Gün Kapı Evleri ve Kemer Kapı Evleri olmak üzere 4 etaptan meydana geliyor. Projenin 452 ünitelik ilk etabında satışlar devam ediyor.

 

50d65e8a-b0a7-4e30-9d9a-46709ea0c65d

 

Büyükyalı İstanbul projesi büyüklükleri 77,70 ila 400,58 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinde dizayn edildi. Büyükyalı İstanbul fiyatları metrekare bazında 13 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Büyükyalı İstanbul projesinde konutların yanı sıra büyük bir meydanda tasarlandı. Taş Meydan adı verilen bu meydanda, arazi üzerindeki tarihi binalar restore edilerek hayata kazandırılıyor. Meydandaki tarihi binalarda kültür sanat merkezi, moda tasarım atölyesi, müzik okulu, çocuk kulübü, restoranlar ve tasarım butikleri yer alıyor.

Teslimlerin 2019 yılında başlaması planlanan Büyükyalı İstanbul projesinde meydandaki yaşam alanlarının yanı sıra yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna, buhar odası, yürüyüş yolları, otopark gibi imkanlar bulunuyor.

BÜYÜKYALI İSTANBUL FİYAT LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Denize birkaç adım mesafede yükselen Büyükyalı İstanbul projesinde kesin olmamakla birlikte bir de marina alanı bulunuyor. İzin ve projelendirme çalışmaları devam eden marina için izin alınırsa proje yaşama geçtiğinde deniz shuttle imkanı bulunacak. Böylece proje sakinleri kapılarının önünden deniz yoluyla istedikleri yere hızlı ve kolayca ulaşabilecek.

Büyükyalı İstanbul projesi Avrasya Tüneli’nin ve Marmaray’ın hemen yanında, TEM’e 15 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre, Topkapı Sarayı’na 8 kilometre, E-5’e 2,5 kilometre mesafede konumlanıyor. Proje okul, hastane, alışveriş merkezi gibi noktalara da çok yakın mesafede yer alıyor.

Büyükyalı İstanbul İletişim
Büyükyalı İstanbul telefon numarası: 0 212 557 73 73

Büyükyalı İstanbul adres: Kennedy Cad. Kazlıçeşme Mahallesi 34020 Zeytinburnu, İstanbul / Türkiye

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz