26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriBüyükyalı furnished by Fendi Casa bloğu satışa çıktı!

Büyükyalı furnished by Fendi Casa bloğu satışa çıktı!

“İyi yaşam”ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı’nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası taşıyan bloğu satışa çıktı.

Özak imzası ile İstanbul Avrupa yakasının son yıllarda en yükselen bölgelerinden biri olan Zeytinburnu’nda inşa edilen Büyükyalı Furnished By Fendi Casa işbirliği içine girdi. Projede Furnished By Fendi Casa imzası olacak. Büyükyalı projesinde bir blok Furnished By Fendi Casa ruhu ile yükseliyor. Bu işbirliği için bir basın toplantıdı düzenlendi. Toplantıya Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık ve Luxury Living Grup Yönetim Kurulu Başkanı Olga Vignatelli katıldı. “İyi yaşam”ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı’nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası taşıyan bloğu satışa çıktı.

İstanbul’un eşsiz ruhundan ve Denizden ilham alındı

Bütün dekorasyon süreçlerinin tamamında Furnished By Fendi Casa imzası olacak. Tasarımların merkezinde deniz teması yer aldı. ‘İstanbul’un en şık evlerini hayata geçirdik’ diyen Ahmet Akbalık işbirliği ile ilgili bilgiler verdi. Furnished By Fendi Casa bloğunun terasında sonsuzluk havuzu da bulunacak. Projede deniz teması bulunuyor. Her bir noktada denizin etkisi bulunuyor.

Metrekaresi 24 bin TL’den başlıyor!

Tefriş alanı sebebi ile fiyatlarda farklılıklar gösterecek. Dairelerin satışları bugün başlıyor. Büyükyalı projesinde daireler 18 bin TL ile 45 bin TL arasında değişirken Fendi bloğunda daireler 24 bin TL ile 45 bin TL arasında değişiyor.

Eylül’de yaşam başlıyor

İnşaat çalışmaları takvimde hiç bir sapma olmadan devam ediyor. Eylül ayında teslimlerin başlayacağı projede tarihi alanlar da bulunuyor. Sosyal ve fonksiyonel hale getirilen tarihi yapılar da korunarak tasarlanıyor. Furnished By Fendi Casa bloğunda yaşayanlar da tüm olanaklardan yararlanacak.

Büyükyalı ile zaman tasarrufu

Deniz ulaşım araçları ile konforlu bir yaşam da sunacak olan Büyükyalı projesi insanları zaman tasarrufuna itiyor. Lokasyon açısından oldukça avantajlı bir noktada bulunuyor.

‘Koleksiyonumuzu başarılı kılan müşterilerimize verdiğimiz değer’

Luxury Living Grup Yönetim Kurulu Başkanı Olga Vignatelli ise proje ile ilgili şu açıklamaları yaptı; ‘Benim için bu anı sizlerle paylaşmak çok büyük bir mutluluk. Harika bir proje oldu ve biz bu projenin bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyoruz. İtalyan şıklığını yansıtan Fendi Casa bloğu için çok heyecanlıyız. Grup lüks yaşam tarzı sektöründe faliyet gösteriyor ve başarılı işler ortaya koyuyor. Bizim koleksiyonlarımızı benzersiz kılan müşterilerimizin tekliflerine verdiğimiz değer. Şık projeler tasarlayan Fendi Casa2da geniş bir yelpazemiz var. İnşaatın yükselişini çok yakından takip ettik ve takip ettiğimiz her anda da ço kdoğru bir karar verdiğimizi farkettik. Müşterilerimiz için sunduğumuz hizmetlerimiz tamamen kişiselleştirilmiş durumda. Her güzel projenin arkasında önemli şirketler yer almaktadır. Burada olmaktan ve üst segment gayrimenkul dünyasını sizlere tanıtıyor olmaktan gurur duyuyoruz.’

‘Yeni bir lüks anlayışı gelişti’

Mimar; ‘Sanat bir kopyadır ve tasarıma uygulanabilir. Bence biz nugün burada bir devrimi kutlamak için bir araya geldik o devrimin adı da Büyükyalı. Mimari bir hizmettir, yapıdır ama aynı zamanda bir sanattır. Mimari bir ikondur ve referans noktasıdır. Bütün bir medeniyetin sembolüdür Türkiye de aslında bunun olağan üstü bir örneği. Lüks konsepti artık abartı gösteri anlamına gelmiyor. Artık yeni bir lüks anlayışı ön plana çıktı. Müşterilerimiz artık hükümdarlar, imparatorlar değil. Artık müşterilerimiz piyasaya benzersiz farklılıklar sunmak isteyen kişiler. Büyükyalı da böyle bir proje projede benzersiz alanlar tasarladık. Lüks kelimesinin Latince’den gelen tarafına bakınca taşkınlık anlamında. Yunanca’daki anlamı da ezberbozmak ve benzersizlik anlamında. Günümüzde evrensel olarak bilinen markalar ile gayrimenkul arasındaki bir bağlantıdan bahsediyoruz ve biz buna markalı geliştirme projesi diyoruz. Böyle bir projenin içinde olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum.’ açıklamasını yaptı.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz