29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel ProjelerDiğer ŞehirlerBursa’nın Yeni İkonu Harmony Towers’dan Kaçırılmaz Fırsat!

Bursa’nın Yeni İkonu Harmony Towers’dan Kaçırılmaz Fırsat!

Eroğlu Gayrimenkul yatırımcılara, Bursa’ya değer katan projesi Harmony Towers’da hemen yaşamaya olanak sağlayan kaçırılmaz bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile projeye yatırım yapmak isteyenler, peşinatsız %20 indirim ve 0,99 faiz oranlı banka kredisi imkânıyla evlerini hemen teslim alabilecekler.

Bursa’nın en gözde yerleşim bölgelerinden Nilüfer ilçesinde konumlanan Harmony Towers, peşinatsız, %20 indirim ve 0,99 faizli banka kredisi imkânıyla yeni sahiplerini bekliyor. Nitelikli mimarisi ve estetik detayları ile öne çıkan Harmony Towers ayrıcalığını yaşamak isteyenlere sunulan avantajlı kampanyada yeni bir hayatın kapıları aralanıyor.

Uludağ manzaralı yaşam ve alışveriş merkezi
İzmir-İstanbul otoyolunun hemen üzerinde yer alan projenin çevresinde, dünyaca ünlü bir otel ve farklı mimarilere sahip yaşam alanları bulunuyor. Yaklaşık 5500 m² büyüklüğündeki özel peyzaj alanının yanı sıra fitness salonu, çok amaçlı spor sahası, açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, çocuk kulübü ve çocuk oyun alanlarına sahip Harmony Towers, sakinlerine sağlıklı ve dinamik bir yaşam ortamı sunuyor.

Her türlü ihtiyaca cevap veren 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutların yer aldığı proje, 6 katlı Teras Evleri, 23 ve 28 katlı kulelerinden izlenebilen Uludağ manzarası ile huzurlu ve pozitif bir yaşam düşleyenlerin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.


Bursa’daki tek özel çarşıya sahip AVC’si (Alışveriş Caddesi) ile sakinlerine canlı bir sosyal hayat ve zengin alışveriş seçenekleri sunan Harmony Towers, tüm ihtiyaçları karşılayan cadde mağazaları ile kent geneline hitap eden bir merkez olma niteliğini taşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz