28 Mart 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerMagazin HaberleriBurcu Esmersoy'un yeni sevgilisi kim?

Burcu Esmersoy’un yeni sevgilisi kim?

Sabah Gazetesi’nden Bülent Cankurt bugünkü köşe yazısında Burcu Esmery’un yeni sevgilisini yazdı. İşte o haber…

Güzel sunucu Burcu Esmersoy ile genç işadamı Tuna Aksu’nun 1.5 yıldır devam eden ilişkisi bitti mi, yoksa devam mı ediyor? Herkes bunu merak ediyor!

BURCU ESMERSOY’UN YALNIZLIĞI ÇOK KISA SÜRDÜ

Herkesi merakından kurtarayım; bitti… 2006’da evlendiği İtalyan Massimo Cusimano’nun ihanetine uğradığı için evlilik konusunda ağzı yanan Esmersoy, yoğurdu fazlasıyla üflüyor…

Tuna Aksu, evlilik lafı etmeye başlayınca aşk sona ermiş. Yani ilişkileri evlilik yüzünden bitmiş. Hatırlarsanız Burcu Esmersoy, New York’ta nişanlandığı işadamı Sami Kiresepi ile de son anda evlenmekten vazgeçmişti.

ADINI SIR GİBİ SAKLIYOR!

Şimdi size yeni bir aşk haberi vereyim. Burcu Esmersoy, Aksu ile ilişkisini tam ne zaman bitirdi bilmem ama çoktan yeni bir aşka yelken açmış bile! Evet, yanlış okumadınız; Burcu Esmersoy’un, adını sır gibi sakladığı bir sevgilisinin olduğunu öğrendim.

Sosyetede, bu gizliğinin nedeninin işadamı sevgilisinin evli olmasından kaynaklandığı konuşuluyor. Şimdiye kadar Esmersoy’un gönlünü evli bir erkeğe kaptırdığını duymamıştım.

Evli bir kadınla aldatıldığı için evliliğini bitiren Esmersoy’un böyle bir şey yapabileceğini sanmasam da; konuştuğum birçok kişi, haberin doğru olduğu konusunda çok ısrarcı. Dedikodu mu, gerçek mi yakında öğreniriz…

Bülent Cankurt/Sabah

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz