27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriBOSS4 Gayrimenkul Satışlarını Online’a Taşıdı

BOSS4 Gayrimenkul Satışlarını Online’a Taşıdı

Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağı El KhatipGroup ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul’ün tüm projelerinde online satışa geçti. Koronavirüse rağmen satışlarını firene basmadan sürdüren şirket, yatırımcılarıyla video konferans uygulamaları üzerinden bağlantı kuruyor.

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın, İstanbul’un en hızlı gelişim gösteren bölgelerinden biri olan Beylikdüzü ile iş dünyasının kalbinin attığı Levent’te hayata geçirdiği Alya markalı projeleri, online ortamda da yatırımcılar tarafından ciddi talep görüyor. Her biri farklı konsept ve donanıma sahip olan projeler, yatırımcılara sunduğu yüksek katma değer ile de tüm beklentileri aynı anda karşılıyor. Koronavirüs nedeniyle yatırımcı taleplerinin online ortamda karşılandığı projeler için esnek ödeme seçenekleri de sunuluyor.

Yatırımcı talepleri online satışı doğurdu
Akkuş Gayrimenkul olarak, 3 yıl önce Lübnanlı El Khatip Group ortaklığıyla kurdukları BOSS4Gayrimenkul’ün markalaşma sürecini kısa sürede tamamlayarak, yatırımcı gözünde yüksek bir güven oluşturduklarını vurgulayan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,“Koronavirüs karşısında satış ofislerimizde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürürken eş zamanlı online satışa da başladık. Bu kararı yatırımcı talepleri doğrultusunda aldık ve uygulamaya koyduk” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz