19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaHaber YapıBosch’tan ticari binalar ve geniş yaşam alanları için Havadan suya ısı pompası:...

Bosch’tan ticari binalar ve geniş yaşam alanları için Havadan suya ısı pompası: Compress 3000 AWP

Bosch Home Comfort Group tarafından pazara sunulan ticari ısı pompası Compress 3000 AWP, kolay kurulumu ve bakımı sayesinde, küçük ve orta ölçekli kullanıcıların farklı gereksinimlerine uygun, esnek ve çoklu çözüm sunuyor.

Compress 3000 AWP, 16 kW ila 89 kW arası 10 farklı kapasite seçeneği ve
16 üniteye kadar kaskad imkanıyla yüksek verim ve sürdürülebilir çözüm arayanların tercihi oluyor.

İklimlendirme sektörünün öncü firmalarından Bosch Home Comfort Group, bilinçli ısıtma ve soğutmada sunduğu akıllı ve yüksek verimli çözümlerle enerji tüketimini azaltırken sürdürülebilir dünya hedefine de katkı sağlıyor. Güvenilir, kaliteli ve müşteriye özel çözümler sunma imkanı veren tam donanımlı HVAC portföyüne sahip olan şirket, son olarak ticari binalar ve geniş yaşam alanları için en yeni ticari ısı pompası olan Bosch Compress 3000 AWP havadan suya ticari ısı pompasını piyasaya sundu.

Yüksek verimli, yenilenebilir ve enerji tasarruflu Compress 3000 AWP, 16 üniteye kadar kaskad imkanıyla geniş bir kapasite aralığı ve esnekliğe sahip. 16 kW ile 89 kW (A-7/W35) arasında 10 farklı kapasite seçeneği bulunan ısı pompası, kaskad işletiminde 1.424 kW’a varan kapasite imkanı sunuyor. Tek başına uygulanabildiği gibi, hibrit bir çözüm olarak geleneksel ısıtmayla da birleştirilebiliyor.

Isıtma için -20°C’ye kadar düşük sıcaklıklarda çalıştığı kanıtlanan ve 60°C’ye kadar sıcak, sıhhi su sağladığı doğrulanan Compress 3000 AWP ısı pompası, tüm bina sakinleri için konforlu bir ortam oluşturuyor.

Sürdürülebilir çözüm

Küçük ve orta ölçekli kullanıcıların farklı gereksinimlerine uyum sağlayan Compress 3000 AWP, karbon azaltma hedeflerine destek vermek için güvenilir bir çözüm olan düşük küresel ısınma potansiyeline sahip (GWP: 675) R-32 soğutucu akışkanla çalışıyor. A++ verimlilik derecesi ve yüksek EER ve SCOP’ye sahip olan ısı pompası, kompresör hızını sürekli anlık talebe göre ayarlayarak enerji tüketimini azaltıyor, enerji israfını en aza indiriyor. İsteğe bağlı olarak bina yönetim sistemlerine entegrasyon, bina hizmeti profesyonellerine enerji kullanımını takip etme imkânı veriyor.

Deprem bölgeleri için de uygun

Compress 3000 AWP beğeni kazanan tasarımı ve monoblok yapısıyla hem minimum kurulum süresi hem de sorunsuz bakım için kolay erişim imkanı veriyor. Kıyıya yakın yerlerde veya deprem bölgelerindeki kurulumlar için birden fazla hidrolik varyantı ve isteğe bağlı koruyucu aksesuarları bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz