29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriBosch Termoteknoloji’den Kombi Yenileme Kampanyası!

Bosch Termoteknoloji’den Kombi Yenileme Kampanyası!

Bosch Termoteknoloji; eski teknolojiye sahip ve ekonomik ömrünü tamamlamış kombiler için başlattığı “Kombi Liderle Yenilenir” kampanyasıyla kullanıcılara, eski kombilerini yeni nesil Bosch yoğuşmalı kombiyle değiştirme fırsatı sunuluyor.

Uluslararası standartlarda bir kombinin ortalama ömrü 15 yıl olarak kabul ediliyor. Bosch Termoteknoloji uzmanları, kombileri yenilerken dikkat edilmesi gereken en önemli noktaların kombinin marka ve çeşidi olduğu ifade ediyor. Yoğuşmalı kombi üretiminde Türkiye’nin 6 yıldır lider* markası olan Bosch, tüketicilerin daha az fatura ödeyerek daha fazla ısınabilmeleri için eski kombileri yeni nesil yoğuşmalı kombilerle değiştirme fırsatı sunan “Kombi Liderle Yenilenir” kampanyasını başlattı. Yoğuşmalı kombilerin fiyatları klasik ısıtma cihazlarına göre daha yüksek olsa da iklim, işletme ve bina şartlarına bağlı olarak sağladıkları yüzde 40’a varan tasarruf performansları ile kullanıcılara uzun vadede önemli miktarda kar sağlıyor. Yoğuşmalı kombiler aynı zamanda sera gazı emisyonlarını da azaltarak çevre korunmasına katkı sağlıyor. Diğer kombilere oranla çok daha sessiz çalışan yenilenmiş sistemler, servis ve bakım masraflarında da önemli miktarda tasarruf sağlıyor. Bosch Termoteknoloji, yıl sonuna kadar web sitesinde bulunan formu dolduran; https://www.bosch-thermotechnology.com/tr/tr/residential/muesteri-hizmetleri/kombi-degisimi/ kullanıcıları en yakın bayisine yönlendirerek ücretsiz keşif imkanı sunuyor.

Condens 2300iW sağladığı tasarruf ile ön planda

A sınıf enerji verimliliğine sahip Bosch’un yeni nesil yoğuşmalı duvar tipi kombisi Condens 2300i W’nin 1:8 modülasyonlu brülörü, kendisini anlık ısı ihtiyacınıza göre otomatik olarak ayarlıyor. Cihaza ihtiyaç olmadığı durumlarda, cihaz kapasitesini 8’de 1’i kadar kendiliğinden kısabiliyor ve böylece gereksiz gaz tüketimi önleniyor. Bosch Termoteknoloji YouTube kanalından tasarruf ipuçları ile ilgili videoyu izleyerek kombi kullanımınızda daha çok tasarruf elde edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz