7 Mayıs 2024 Salı
Ana SayfaDiğerDekorasyonBosch Termoteknik’ten İki Yeni Split Klima!

Bosch Termoteknik’ten İki Yeni Split Klima!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün önde gelen firmalarından Bosch Termoteknik, yeni split klimaları Climate RAC 8000 ve 5000’i pazara sundu.

Bosch Termoteknik, iç mekan hava kalitesini artıran ve yüksek seviyede konfor sağlayan split klimalarına iki yenisini daha ekledi. A++ soğutma enerji sınıfına sahip yeni Bosch Climate RAC 8000 ve 5000 modelleri, hem düşük ses seviyesi sağlıyor hem de hafif ve modern tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Split klimalardaki 3D DC Inverter teknolojisi, motorun çalışma sıklığını değiştirerek enerji verimliliği sağlıyor ve kullanıcılar elektrik faturalarında tasarruf elde ediyor.

Turbo ve uyku modları sayesinde kullanıcılara kullanım kolaylığı sağlayan yeni split klimalar, ortamı daha hızlı soğutuyor ve ortamdaki sabit sıcaklığı koruyor. Bosch Climate RAC 8000 ve 5000 modelleri, kullanıcıların klimaları nerede kullanacağına bağlı olarak 2.6 kW, 3.5 kW, 5.3 kW ve 7 kW seçenekleri de sunuyor.

Bosch Termoteknik Hakkında
Bosch Termoteknik, enerji verimli ısıtma sistemleri ile sıcak su çözümlerinde Avrupa’nın lider tedarikçisidir. 2018 yılında yaklaşık 14.200 çalışan ile 3,5 milyar avroluk (Yüzde 66’sı Almanya dışında) ciro gerçekleştirmiştir. Bosch Termoteknik, birçok güçlü uluslararası ve yerel markaya sahip olup; Avrupa, Amerika ve Asya ülkelerinde çeşitlendirilmiş ürün gamıyla üretim yapmaktadır.
Bosch Grubu, dünyanın önde gelen teknoloji ve servis tedarikçilerinden biridir. Dünya genelinde yaklaşık 410.000 çalışanıyla 2018 yılında 78,5 milyar avro satış gerçekleştirmiştir. Faaliyetleri dört sektöre ayrılmaktadır: Mobilite Çözümleri, Sanayi Teknolojileri, Dayanıklı Tüketim Malları ve Enerji ve Bina Teknolojileri. Bosch dünyanın önde gelen IoT şirketi olarak akıllı evler, akıllı şehirler, ağa bağlı mobilite ve endüstri için bağlantılı çözümler sunmaktadır. Sensör teknolojisi, yazılım ve hizmet alanlarındaki uzmanlığını ve kendi IoT bulutunu kullanarak müşterilerine farklı etki alanları genelinde ağa bağlı çözümleri tek bir kaynaktan sunabilmektedir. Bosch Grubu’nun stratejik amacı; ağa bağlı bir yaşam için çözümler üretmek, yenilikçi ve heyecan uyandıran çözümlerle dünya genelinde yaşam kalitesini yükseltmektir. Kısacası, Bosch ‘Yaşam için Teknoloji’ sunmaktadır.
Bosch Grubu Robert Bosch GmbH ve 60 ülkede 460 bağlı şirketiyle bölgesel şirketlerinden oluşmaktadır. Bosch’un global üretim, mühendislik ve satış ağı satış ve servis ortaklarıyla birlikte dünyanın hemen hemen tüm ülkelerinde varlık göstermektedir. Şirketin gelecekteki büyümesi yenilikçilikteki gücüne dayanmaktadır. Bosch dünya genelinde 130 merkezde 68.700 çalışanla araştırma ve geliştirme çalışmaları sürdürmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz