25 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaDiğerBodrum Mandarin Oriental,Lezzet Durakları İle Fark Yaratıyor!

Bodrum Mandarin Oriental,Lezzet Durakları İle Fark Yaratıyor!

Bodrum Yarımadası’nın en güzel koylarından biri olan Cennet Koyu’nda yer alan Mandarin Oriental, Bodrum misafirlerine bünyesinde bulunan yeme içmeye yönelik dokuz alternatif noktasıyla eşsiz gastronomi deneyimleri sunuyor. Tüm bu lezzet noktalarının yönetici şefi, Akdeniz mutfağının uzmanı Palermolu Dario Abbate, misafirlere sofistike gurme deneyimlerini aktarıyor.

İtalyan Lezzetleriyle Assaggio

Assaggio, Ege Denizi’nin olağanüstü manzarası eşliğinde hem otel konuklarını hem de dışarıdan gelen misafirleri Türkiye’de eşine az rastlanan bir İtalyan mutfağı deneyimiyle buluşturuyor. Türkiye’nin En İyi Akdeniz ve İtalyan Mutfağı kategorisinde 2018 Haute Grandeur Ödülü sahibi Assaggio’nun İtalyan şefi Fabio De Paolis, tecrübesi ve eşsiz tarifleriyle konukları baştan çıkarma konusunda iddialı.

Deniz Ürünlerinin Benzersiz Adresi Bodrum Balıkçısı

Türk gastronomi deneyiminin deniz ürünleriyle buluşmasıyla karşımıza çıkan Bodrum Balıkçısı taze ve sezonluk ürünleriyle klasik lezzetlere yenilikçi dokunuşlar katıyor. Güveçler ve ızgara balık gibi Ege mutfağının olmazsa olmazlarının yanı sıra, Türkiye’de ilk defa olarak rafine balık sunumları ve modern tekniklerle hazırlanan mezeler de bu sezon Bodrum Balıkçısı’nın menüsünde yer alıyor.

Asya Mutfağının En Rafine Hali: Kurochan by IOKI

Modern ve yenilikçi Uzak Doğu restoranı Kurochan by IOKI, yolu Bodrum’dan geçenleri yaz boyunca seçkin bir gastronomi molasına davet ediyor. Zengin sushi menüsünün yanı sıra, Peru mutfağından alınan ilham meze, çorba, erişte, sashimi, tempura ve teppanyaki seçeneklerine de taşınıyor. Açık mutfak konseptiyle Japon kültürünü Bodrum’a uyarlayan Kurochan by IOKI, Robatayaki usulü ızgara alternatifleriyle de cazibe merkezi olmayı sürdürüyor.

Kahvaltının Adresi: Sofra

Sofra, muhteşem çam ormanları manzarasıyla açık mutfağı ve terası ile Türk damak tadından esinlenerek aile samimiyetinde bir ortam sunuyor. Özellikle enfes büfe kahvaltısıyla ünlü olan restoranın menüsü, taptaze ekmek ve hamur işleri, organik bal ve yerel reçelleri de kapsarken bölgenin en zengin seçenekli kahvaltılarından birini sunuyor.

Blue Beach Club & Bar

Ege Denizi’nin göz kamaştıran manzarasında denizin ve güneşin keyfini sürerken Blue Beach Club & Bar’ın leziz seçenekler sunan menüsüyle atıştırma saatini şenliğe dönüştürüyor. Sahil keyfinize ara vermeden pizza, ev yapımı dondurma ve ferahlatıcı kokteyller gibi favori tatların keyfine varmanızı sağlıyor.

Pool Bar & Restaurant

Deniz yerine havuzu tercih eden misafirler ve çocukları için ise Pool Bar & Restaurant gün boyunca taze meyve suları, sorbeler, orijinal kokteyller ve farklı yeme-içme alternatiflerini karşılıyor.

Mandarin Bar’ın Yaratıcı Kokteyllerini Deneyimleyin

Zarif dekorasyonuyla öne çıkan Mandarin Bar’da en yaratıcı kokteylleri canlı müzik eşliğinde yudumlamak gurme özeniyle zarif bir şekilde servis edilen Batı ve Asya tarzı bar atıştırmalıklarını da deneyimlemek mümkün.

Küçük Kaçamaklar İçin Lezzet Durağı: The Mandarin Cake Shop

Mandarin Oriental’ın dünya çapında ünlü The Mandarin Cake Shop’u ise, her biri adeta birer sanat eseri görünümündeki tatlılara ve olağanüstü pastalara ev sahipliği yapıyor.

Yepyeni Vakko Patisserie Petit Four

Mandarin Oriental, Bodrum’da kapılarını yeni açan Vakko Patisserie Petit Four, tüm yaz boyunca sizi ilk ısırışta kalbinizi çalacak nefis lezzetler, zarif sunumlar ve çay saatinde alışkanlık haline gelecek yeni keyifler sunan haute couture bir deneyime davet ediyor.

Mandarin Oriental, Bodrum hakkında :
Mandarin Oriental, Bodrum; Bodrum Yarımadası’nın kuzeyinde yer alan Cennet Koyu’nda, Ege Denizi’ni panoramik olarak gören denize sıfır 60 hektar arazi üzerinde konumlanıyor. Otel yüz yıllık zeytin ve çam ağaçlarıyla çevrili yemyeşil bir yamaç üzerine farklı seviyelerde inşa edilmiş yapılarıyla bölgedeki en geniş konaklama alanına sahip olup, tamamı teras veya balkona, belirli bir kısmı ise özel bahçe ve sonsuzluk havuzuna sahip oda, apartman dairesi, süit ve villa olmak üzere toplam 137 adet konaklama ünitesinden oluşmaktadır. Yenilikçi ve gastronomik mutfağın sergilendiği dokuz adet restoran ve bara ek olarak, 2.700 m2 üzerine kurulmuş Spa merkezi, grubun ödüllü Spa konseptini Mandarin Oriental’a özgü holistik imza bakımları ve sağlıklı yaşam merkeziyle birlikte sunmakta. Ayrıca çeşitli etkinlikler için uyarlanmış etkinlik alanları, iki adet kum plajı ve geniş bir alana yayılmış dinlence imkanlarıyla resort, stili ve kişiselleştirilmiş lüksü bir araya getirerek dinlenmek isteyen gezginler için kusursuz bir kaçış noktası haline gelmiştir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz