24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriBiruni Üniversitesi Butik Otel projesi için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı!

Biruni Üniversitesi Butik Otel projesi için ‘ÇED Gerekli Değildir’ kararı!

İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme’de inşa edilmesi planlanan Biruni Üniversitesi Butik Otel projesi için ‘ÇED Gerekli Değildir’ kararı çıktı…

İSTANBUL ili ZEYTINBURNU , ilcesi Kazlıçeşme Mahallesi,390 Pafta, 1625 Ada, 35 Parsel mevkiinde T.C. Biruni Üniversitesi tarafından inşa edilmesi planlanan Biruni Üniversitesi Butik Otel projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca “ÇED Gerekli Değildir” kararı verildi.

Biruni Üniversitesi Butik Otel projesinin inşaatını Sena Çevre Proje Danışmanlık Mühendislik İnşaat firması üstleniyor. Arsa alanı 6 bin 821 metrekare olarak belirlenen otel 127 oda kapasiteli olarak inşa edilecek.

İşte o ilan;

İSTANBUL ili ZEYTINBURNU , ilcesi Kazlıçeşme Mahallesi,390 Pafta, 1625 Ada, 35 Parsel mevkiindeki T.C. Biruni Üniversitesi tarafından yapılması planlanan Biruni Üniversitesi Butik Otel projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan dosyayı PTD Dosyası incelenmiş ve değerlendirilmiştir ÇED Yönetmeliği’nin 17. maddesi gereğince Biruni Üniversitesi Butik Otel projesi’ne Valiliğimizce “Çevresel Etki Değerlendirmesi Gerekli Değildir” kararı verilmiştir.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz