20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaDiğerDekorasyonBİEN, Yeni Koleksiyonları İle UNICERA’da

BİEN, Yeni Koleksiyonları İle UNICERA’da

Türkiye Seramik sektörünün önemli oyuncularından Bien, 2020 yılı zengin ürün gamını ve tüm yeniliklerini 10-14 Mart tarihinde CNR Expo’da düzenlenen UNICERA Fuarı’nda tanıtacak.

Bien, 10-14 Mart tarihleri arasında, Yeşilköy CNR Expo’da düzenlenecek olan Unicera İstanbul Se¬ra¬mik Ban¬yo Mut¬fak Fu¬arı’n¬a katılacak. Geçtiğimiz yıl devreye soktuğu yeni üretim tesisleriyle, ürün porföyüne kattığı tüm yeniliklerini 1037 m2 büyüklüğündeki standında sergileyecek. 4. holdeki C06 no’lu stantta yer alacak olan Bien, seramik ürün grubundaki yeni koleksiyonlarını ve banyo ürün grubundaki yeniliklerini tanıtacak.

Tasarımlar Sınırsız, Ebatlar Büyük…
Ürünlerini tasarlarken doğadan ilham alan Bien, üretiminde en son teknolojiyi kullanıyor. Üretim hacmiyle de öncü markalardan olan Bien, 2020 koleksiyonundaki tasarımlarıyla oldukça iddialı. Bien, yurtiçi ve yurtdışından bayilerin, sektör profesyonellerinin ve nihai tüketicilerin ziyaret edeceği standında, Oversize diye adlandırılan tasarımlarını ön plana çıkaracak. Standında, karo ürün grubundaki 30×90 cm, 40×120 cm duvar karoları ve Oversize olarak adlandırdığı 100×100 cm, 60×180 cm, 120×180 cm yer ve duvar kullanımına uygun büyük ebatlı koleksiyonlarını tanıtacak.

BİEN’le ‘’Hayalden Gerçeğe’’…
Bien, armatür ve tamamlayıcı ürünler grubunda yeni devreye soktuğu üretim tesislerinin haricinde sağlık gereçleri üretim kapasitesini de üç katına çıkardı. Bien banyo grubunun, “Hayalden Gerçeğe” mottosuyla tasarladığı yeni ürün portföyü hem zengin hem de oldukça dikkat çekecek nitelikte. Bien, ıslak zeminlere yönelik tasarlayıp ürettiği birçok yeniliğini ilk kez Unicera’da gözler önüne serecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz