29 Nisan 2024 Pazartesi
Ana SayfaDiğerDekorasyonBien Armatür Serileri ile Estetik ve Tasarruf Bir Arada

Bien Armatür Serileri ile Estetik ve Tasarruf Bir Arada

Hayatı kolaylaştıran fikirleri yaratıcı tasarımlarla buluşturan Bien, hem su tasarrufu sağlayan hem de özgün ve estetik formlarıyla göz alan Dante ve Ferra Armatür Serileri ile fark yaratıyor.

 

Birbirinden şık tasarımlarıyla yaşam alanlarına zarafet katan Bien, zengin koleksiyonunda armatür serilerine de yer veriyor. Bu serilerin en yenilerinden biri olan Dante, geleneksel tasarımların dışına çıkan özgün çizgileri ve zarif formuyla dikkat çekiyor. Daha keskin, modern çizgilere sahip Dante Armatür Serisi, mat rose gold, altın, mat siyah, mat bronz, krom, gun metal ve mat nikelden oluşan geniş kaplama seçeneğiyle de fark yaratıyor. Su tasarrufu sağlayan, dayanıklı Dante Armatür Serisi, bu sayede uzun yıllar kullanılabiliyor.

 

Ferra Serisi armatürde alışılmış renklerin dışına çıkıyor

Yüksek tip lavabo bataryası, banyo bataryası, eviye bataryası gibi çok çeşitli ihtiyaçlara yönelik geniş bir segmentte farklı ürün tiplerine sahip Ferra Armatür Serisi, amorf formdaki tasarımlarıyla öne çıkıyor. Kolay kullanım ve temizleme özellikleriyle üst düzey bir kullanıcı deneyimi sunan Ferra, ipeksi mat siyah, ipeksi mat beyaz, rose gold gibi alışılmışın dışındaki kaplama skalasıyla da fark yaratıyor.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz