19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonBien, 7 mm seramikleriyle sınırsız hayal gücü sunuyor

Bien, 7 mm seramikleriyle sınırsız hayal gücü sunuyor

Yenilikçi renk ve desenleriyle mekanların havasını değiştiren Bien, 7 mm inceliğindeki yeni seramik karolarıyla inovatif çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Daha ince ve hafif yapısıyla kaynakların kullanımını ve yapılara binen yükü azaltan seramik karolar, çevreci özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Tasarımdaki öncü kimliği ve çevreci yaklaşımıyla adından söz ettiren Bien, 7 mm inceliğindeki yeni seramik karolarıyla sektörün dinamiklerini yeniden şekillendiriyor. 18 aylık uzun bir Ar-Ge çalışması sonucu, daha az ham madde kullanılarak, özel reçetelerle geliştirilen 7 mm yeni karolar, aynı anda hem kullanıcısına hem uygulayıcısına hem de doğaya değer katan birçok avantaj sağlıyor.

Optimizasyon çalışmaları ile tasarlanan 7 mm inceliğindeki seramik karoların üretim sürecinde sağladığı; hammadde kaynaklarının verimli kullanılması, daha az atık ve daha az enerji tüketimi gibi çevreci faktörler, gelecekte de yaşanabilir bir dünya bırakılmasına destek oluyor.

Yeni Bien seramikler çevreye karşı çok “ince”

Metrekare başına yüzde 20 ila 25 arasında daha az ham madde kullanımı ile üretilen 7 mm inceliğindeki seramik karolar; azalan hammadde kaynaklarını daha verimli kullanmaya yönelik yapılan inovatif çalışmaların sonucunda çevre dostu ürün olarak ön plana çıkıyor. İnce formu sayesinde pişirme esnasında daha az enerji tüketen seramik karolar, yine ince yapısının sunmuş olduğu avantaj ile kutu ve palet kullanımını aza indirgeyerek, kağıt ve ahşap tasarrufu sağlıyor. Tek seferde daha fazla ürünün taşınabilmesi avantajıyla, lojistik ve yakıt tüketiminin azalmasına da büyük ölçüde katkı sağlıyor.

Bu inceliğin çok dahası var!

İncelikleri ve hafiflikleriyle uygulama sürecini de kolaylaştıran yeni seramik karolar, daha az yapıştırıcı kullanımı gibi ekonomik uygulama artılarını da beraberinde getiriyor. Hafif yapıları sayesinde yapılara binen yükü de azaltarak, mimari süreçlere de olumlu katkı sağlıyor. Yapılardaki esnemelerden kaynaklı seramik kırılma ve çatlama oranını en aza indirgiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz