17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerMagazin HaberleriBerkay'dan üçüncü kişi açıklaması!

Berkay’dan üçüncü kişi açıklaması!

Caner Erkin ve Asena Atalay’ın arasında sular durulmazken, 3 yıl önce adı Asena Atalay ile anılan Berkay’a üçüncü kişi açıklaması soruldu. İşte Berkay’dan üçüncü kişi açıklaması!

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile gündemde bomba etkisi yaratan Caner Erkin açıklamasında eski eşi için zehir zemberek sözler söylemiştir.

Açıklamasında: “Evlilik birliği sürecinde üçüncü kişilerle birlikte olan Asena Atalay’a karşı boşanma aşamasında hiçbir hukuki hakkımı kullanmadım” diyen Caner Erkin’in üçüncü kişiler derken Berkay’ı kastettiği zannedildi.

3 yıl önce adı Asena Atalay ile anılan ve uzun süre magazin gündemini meşgul eden Berkay da konuyla ilgili soru sorulması üzerine açıklama yaptı.

Berkay: “Üçüncü kişiler diyor, kişi demiyor. ‘Kişiler’ olunca bir kişi olmuyor zaten. Konunun benimle alakası yok. Beni ilgilendiren bir konu değil. Adım 3 yıl önce geçmiş olabilir ama kendisine sorarsanız cevabı verir. Biz eşimle gayet mutluyuz. Gündemimizin yüzde 1’i bile değil bu konu. Herkes kalbinin ekmeğini yiyor.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz