4 Mayıs 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriBandırma'ya tematik park geliyor!

Bandırma’ya tematik park geliyor!

Balıkesir üyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma Tematik Parkının inşa edileceği eski Askeri Çamlıkta incelemelerde bulundu.

 

Bandırma’ya tematik park geliyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan Bandırma Tematik Parkının inşa edileceği eski Askeri Çamlıkta, Uluslararası Bandırma Tasarım Parkı Yarışmasının dünyaca ünlü mimar ve tasarımcı jüri üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile birlikte incelemelerde bulundu.

Uğur proje ile ilgili “Bugün juri üyelerimiz Uluslarası Bandırma Tasarım Parkı’nı yapacağımız alanda bir gezinti yaptı. Balıkesir’de 124 proje katılıyor yarışmaya. Bunların yüzde 41’i yurtdışından, yüzde 59’u ise Türkiye’den. Bütün dünyadan ilgi olan bir proje. Bu yarışmamızda Dünyanın ve Türkiye’nin önemli mimarları juri üyeliği yapıyor. İnşallah Cumartesiye kadar yapacakları çalışmalar ile 1., 2., 3. Ve 7 tane mansiyon alacak projeyi değerlendirecekler. Bu projenin Türkiye için önemli bir vizyon proje olduğu ve bu proje İstanbul’a, İzmir’e, Türkiye geneline olduğu gibi Dünya’ya da hitap edecek” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz