20 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriAvrupa Konutları'ndan 2017'de 5 yeni proje!

Avrupa Konutları’ndan 2017’de 5 yeni proje!

40 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Avrupa Konutları markası ile bilinen Artaş İnşaat 2017 yılında 5 yeni proje geliştirmeyi hedefliyor.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları amrkası ile yükselmeye devam ediyor. 40 yıldır sektörde faaliyet gösteren ve özellikle de Avrupa Yakası’nda bilinen inşaat projleri olan Avrupa Konutları 2017 yılında da hedefi büyüttü.

2017 yılı için geçtiğimiz ay 5 yeni proje açıklayan Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya projelere yeni yılda da hız kesmeden devam edeceklerini açıkladı.

Yeni yıl için çalışan sayısını 6 binden 10 bine çıkaracaklarını vurgulayan Çetinsaya, 2016 yılı değerlendirme toplantısında yeni projelerinden biraz bahsetmişti. Biz Emlakmetrekare olarak sizler için o projeleri derledik. İşte Avrupa Konutları’nın 2017 projeleri…


Avrupa Konutları Topkapı Kale 2

Genelde TEM yolu üzerindeki projeleri ile bilinen Artaş İnşaat geçtiğimiz yıllarda e5 üzerinde Topkapı Kale projesini gerçekleştirdi ve çok iyi satış başarısı yakaladı. Artaş İnşaat şimdi Avrupa Konutları Topkapı Kale projesinin hemen arkasındaki arazide yeni bir Kale projesi inşa etmek için kolları sıvadı. Avrupa Konutları Topkapı Kale 2 projsinin satışlarının 2017 yılında başlaması planlanıyor. 270 konutluk bir proje olan Avrupa Konutları Topkapı Kale 2 projesinde lokasyon yine çok avantajlı.

Yaman Evler Ümraniye

Avrupa Yakası’ndaki projeleri ile tanınan Avrupa Konutları 2017 yılı için bir ilkin daha yılı olacak. Çünkü Avrupa Konutları ilk kez Anadolu yakasında bir proje geliştirecek. Firma, karma konseptle inşa edeceği Yaman Evler Ümraniye projesini Ümraniye’deki Ümran Boru arazisinde hayata geçirecek. İlk haberini Emlakmetrekare.com’un yaptığı Yaman Evler Ümraniye projesinde satışlar 2017 yılında başlayacak. Yaman Evler Ümraniye projesinde 1669 konut, ofis ve ticari üniteler yer alacak.

Avrupa Konutları Arıcılar

Son dönemlerin kentsel dönüşüm bölgesi olarak bilinen ve çevrenin gün geçtikçe değiştiği Kağıthane’ye de Avrupa Konutları geliyor. Avrupa Konutları Arıcılar projesinin satışlarının 2017 yılında başlaması planlanıyor. Firma böylede, 384 konutluk bir proje olan Avrupa Konutları Arıcılar projesi ile TEM lokasyonundan da asla vazgeçmeyeceğini gözler önüne seriyor.


Avrupa Konutları Atakent B ve C etapları

Halihazır’da Atakent projesine devam eden Avrupa Konutları projeyi genişleterek, B ve C etaplarını da inşa etmeye hazırlanıyor. 2017 yılında satışlarının başlaması planlanan Avrupa Konutları Atakent B ve C etapları, A etabının hemen yanında bulunuyor. Atakent Avrupa Konutları’nın A etabında 517, B etabında 430 ve C etabında ise 270 konut inşa ediliyor.


Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz