26 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel KampanyalarAvrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Yenimahalle satış ofisi!

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Yenimahalle satış ofisi!

Artaş güvencesi ile yükselen Avrupa Konutları Yenimahalle nerede yer alıyor?

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede sorusu oldukça merak ediliyor. Bir çok konut projesi üreten Avrupa Konutları Yenimahalle nerede?

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede sorusunun cevabını haberimize bulabilirsiniz. Artaş tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Yenimahalle projesi geçtiğimiz haftalarda satışa çıktı.

İçinde 2+1’den 4+1’e kadar çeşitli konut alternatifleri bulunan Avrupa Konutları Yenimahalle’de evlerin büyüklükleri 130 metrekareden başlayıp, 236 metrekareye kadar çıkıyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle projesinde kafe, restoran, mağaza olarak hizmet vermesi planlanan ticari üniteler, fitness salonu, sauna, buhar odası gibi bölümler içerecek sosyal tesis ve çocuk oyun alanları ile açık spor parkurları gibi yaşam kalitesini artıracak özel detaylara yer veriliyor.

Projede kişiye özel ödeme alternatifleri sunuluyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede?

Avrupa Konutları Yenimahalle, İstanbul’da ticaretin en önemli merkezlerinden İstoç’a metroyla sadece 2 durak mesafede konumlanıyor. Ayrıca proje, 212 AVM, Starcity AVM, Mall of İstanbul, Arena Park AVM, Kemerburgaz Üniversitesi gibi merkezi noktalara çok yakın bir mesafede yer alıyor. Avrupa Konutları Yenimahalle projesi İSTOÇ’a metroyla sadece 2 durak mesafede, Yenimahalle istasyonunun ise yanı başında konumlanıyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle satış ofisi!

Avrupa Konutları Yenimahalle satış ofisi proje alanı içinde.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz