19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel KampanyalarAvrupa Konutları Yamanevler’de Daire Teslimleri Başladı

Avrupa Konutları Yamanevler’de Daire Teslimleri Başladı

Avrupa Konutları markasını Yamanevler ile Anadolu Yakası’na taşıyan Artaş İnşaat, daire teslimlerine başladı. 5 blokta toplam 545 dairenin yer aldığı ilk etapta konut sahipleri teslim sevincini yaşarken, projeden 180 aya kadar 0,79 vade oranı ile hemen teslim ev sahibi olma fırsatı da sunuluyor.

Bugüne dek Avrupa Konutları markasıyla 19.500 konut üreten Artaş İnşaat, Ümraniye’nin merkezine konumlandırdığı Yamanevler projesinde de yatırımcıların öncelikli tercihi oldu. Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yamanevler’in yeni sakinlerine anahtarlarını teslim etmeye başladı. Projenin ilk etabında 5 blokta toplam 545 daire yer alıyor.

Konforlu bir yaşam için tasarlanan Yamanevler’in daireleri geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip özelliği ile dikkat çekiyor. Avrupa Konutları Yamanevler’in ilk etabında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tiplerine yer veriliyor.

180 Aya Kadar 0,79 Vade Oranı Avantajı
180 aya kadar 0,79 vade oranı ile hemen teslim konut fırsatı devam eden Avrupa Konutları Yamanevler’de; peşin alımlarda 1+1 daireler 756 bin TL’den, 2+1 daireler 1 milyon 8 bin TL’den, 3+1 daireler 1 milyon 515 bin TL’den, 4+1 daireler ise 2 milyon 46 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Projede konut büyüklükleri 81 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiklik gösterirken, akıllı ev sisteminin yer aldığı Yamanevler’in dairelerinde birinci sınıf ankastre ürünler bulunuyor.

Zengin peyzaj ve süs havuzlarının yer aldığı projede; fitness – cardio salonları, sauna, Türk hamamı, yüzme havuzu, kapalı otopark, 7/24 güvenlik ile yanı başında yer alan alanda oyun parkı ve çok amaçlı spor sahaları yer alıyor.

Metro Durağının Yanı Başına Konumlandırıldı
Ümraniye Alemdağ Caddesi’nde AVM’ler, eğitim ve sağlık kuruluşları ile merkezi iş alanına yakın bir bölgede yer alan Avrupa Konutları Yamanevler, konumu ile yüksek yatırım potansiyeli taşıyor.

Projenin yanı başında yer alan “Yamanevler Metro Durağı” ulaşımı kolaylaştırırken, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsüne yakın mesafede bulunan Proje; TEM Otoyolu’na 1 kilometre, E-5 Karayolu’na 7 kilometre, Ataşehir Finans Merkezi’ne 5 kilometrelik mesafesiyle alıcılarına büyük avantaj sağlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz