17 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriAvrupa Konutları Ümraniye Yamanevler projesi!

Avrupa Konutları Ümraniye Yamanevler projesi!

Artaş İnşaat’ın en yeni projesi olan Avrupa Konutları Ümraniye Yamanevler projesi, toplam 61 bin 765 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor…

Avrupa Konutları Ümraniye Yamanevler projesi, 1.669 konut ve 289 adet ofisten meydana geliyor. Projede konutlar için ön talep süreci devam ediyor.

Konutların; 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Avrupa Konutları Yamanevler projesi, 14 blok halinde inşa ediliyor.

İçerisinde konut ve ofislerin dışında 35 adet ticari birim de bulunan Avrupa Konutları Ümraniye Yamanevler projesi, Artaş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

61 bin 765 metrekare arsa alanına sahip olan Ümraniye Avrupa Konutları Yamanevler projesinde ön talep sürecinden yararlanmak isteyenler http://www.avrupakonutlari.com/land/yamanevler/ adresinden ön talep formu dolduruyor.

Lokasyon olarak İstanbul Anadolu yakası Ümraniye’de konumlanan Avrupa Konutları Ümraniye Yamanevler projesi, Artaş İnşaat’ın en yeni projesi olma özelliğine sahip.

Artaş Avrupa Konutları Yamanevler projesinin sosyal olanakları arasında; kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness center, Türk hamamı, yürüyüş yolları, otopark, güvenlik mevcut.

Henüz satış sürecinin başlamadığı Avrupa Konutları Yamanevler Ümraniye’de teslim tarihi Ocak 2019 olarak belirlendi.

Haber Merkezi

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz