29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel KampanyalarAvrupa Konutları Atakent 4- B Satışa Çıktı!

Avrupa Konutları Atakent 4- B Satışa Çıktı!

Artaş İnşaat tarafından gerçekleştirilen Avrupa Konutları Atakent 4-B yeni etabı satışa sunuldu.Avrupa Konutları Atakent 4-B yeni etabında 180 ay vade 0,64 faiz oranı ve 12 ay kredi erteleme fırsatı sunuluyor.

Türk inşaat sektöründe “Avrupa Konutları” markasıyla özel bir yer edinen Artaş İnşaat, en yaşanabilir projelerden biri olma niteliğini taşıyan Atakent 4’te bu özelliğini arttırarak sürdürüyor.

Yaşamın başladığı Atakent 4’ün ardından Atakent 4 B’yi satışa sunan Artaş İnşaat, “Avrupa Konutları” markasının tüm ayrıcalıklarını yeni projesinde alıcılarına sunuyor.

Artaş İnşaat tarafından İstanbul Atakent’de yapılan Avrupa Konutları Atakent 4-B etabında konutlar 180 ay vadeli 0,64 konut kredisi faiz oranları ve 12 ay kredi erteleme fırsatıyla satışa sunuldu.

Cazip Ödeme İmkanları Sunuluyor

16 bin 863 metrekare arsa, 87 bin 312 metrekare inşaat alanına sahip Atakent 4 B, Halkalı Caddesi üzerinde Atakent 4’ün yanı başında geliştiriliyor.

Konut alıcıları, 5 blokta 1+1’den 4+1’e 362 konut ve 9 ticari ünitenin yer aldığı dairelere 0,64 oran, 180 ay vade ve 12 sonra ödeme avantajlarıyla sahip olabiliyor.Yüksek standartlarda geliştirilen Avrupa Konutları Atakent 4 B’de daire büyüklükleri 70 metrekare ile 203 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

16.863 metrekare üzerinde inşa edilen 5 blokta 362 adet konut ve 9 ticari alanın bulunduğu Avrupa Konutları Atakent 4-B etabı mağaza,restoran ve kafeleriyle geleceğin Bağdat Caddesi olarak gösteriliyor.Projede bulunan cadde dükkanları ve mağazalar her türlü ihtiyacı karşılayacak şekilde tasarlandı.

Ulaşımda Lokasyon Avantajı Sağlıyor

Ulaşım ağlarıyla çevrili bir noktada konumlanan Avrupa Konutları Atakent 4 B, Basın Ekspres Yolu ile E-5 Karayolu’na birkaç dakika uzaklıkta, yanı başında yer alan toplu ulaşım araçlarına da yürüme mesafesinde bulunuyor.

Avrupa Konutları Atakent 4-B etabı peyzajı, yanında bulunan park alanı ve cadde üzeri ticari üniteleri ile dikkat çekiyor.


Avrupa Konutları Atakent 4-B Eatap Adres ve iletişim Bilgileri;

İnönü Mah. Halkalı Cad. Atakent-Küçükçekmece/İstanbul
Telefon: 444 38 25

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz