20 Mayıs 2024 Pazartesi
Ana SayfaGündem HaberleriAtaköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs'ta Açılıyor

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs’ta Açılıyor

Ataköy Marina Mega Yat Limanı 2 Mayıs’ta CNR Avrasya Boat Show ile eş zamanlı olarak kapılarını açıyor…

DATİ Yatırım Holding tarafından yaklaşık 62 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Ataköy Marina Mega Yat Limanı CNR Avrasya Boat Show ile eş zamanlı olarak 2 Mayıs tarihinde kapılarını açıyor.

Ataköy Mega Yat Limanı 167 bin metrekarelik kısmı karada, 167 bin metrekarelik kısmı ise denizde olmak üzere toplam 334 bin metrekare alanı kapsıyor. Ataköy Marina Mega Yat Limanı 25 metreden 100 metreye kadar uzunluktaki 232 mega yata aynı anda ev sahipliği yapma özelliğini taşıyor.

Ataköy Marina, Mega Yat Limanı ile birlikte tekne boylarına bağlı olarak toplam bin tekneye denizde bağlama yeri sağlayabilecek kapasiteye ulaştı. Mega Yat Limanı’nın özellikle güvenli bağlama yeri ve karaya çekilebilme sıkıntısı çeken 30 metre üzerindeki tekneler için çok önemli bir adres olması bekleniyor.

Ataköy Marina Mega Yat Limanı’nda, kısa ve uzun süreli bağlama imkanı, palamar hizmeti 7/24, dalgıçlık hizmetleri, pis su ve sintine tanklarının boşaltılması, tuvalet ve duş, çamaşır yıkama ve ütüleme, TV bağlantısı, fiber optik ile Kablosuz internet erişimi, kapalı otopark, akaryakıt istasyonu, market hizmetleri sunuluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz