19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriARTAŞ İNŞAAT TURİZM SATIŞ & PAZARLAMA DİREKTÖRLÜĞÜ GÖREVİNE BERNA BURÇİN ÇAKIR GETİRİLDİ

ARTAŞ İNŞAAT TURİZM SATIŞ & PAZARLAMA DİREKTÖRLÜĞÜ GÖREVİNE BERNA BURÇİN ÇAKIR GETİRİLDİ

25 yıldır turizm sektöründe görev alan Berna Burçin Çakır, bundan böyle Artaş Grubu’nun her geçen yıl sayısını artırdığı konaklama tesislerinin satış ve pazarlamasını üstlenecek.

Hem İstanbul hem Kayseri’de 5’i otel 2’si rezidans olmak üzere, lüks otel segmentiCollection’ı da içeren 7 adet Radisson markasının ardından, Artaş İnşaat bünyesine İstanbul’da 2 adet MövenpickLiving markalı rezidans daha kattı.

Bundan böyle Artaş İnşaat’ın inşaatını yapıp işletmeciliğini üstlendiği konaklama tesislerinin satış ve pazarlamasını Berna Burçin Çakır üstlenecek.

Artaş İnşaat Turizm Satış & Pazarlama Direktörlüğü görevine getirilen Çakır, kariyerine 1997 yılında ColorHotel’de başladı ve hemen ardından Crowne Plaza İstanbul’da devam etti. Sonrasında sırasıyla Polat Renaissence İstanbul ve Ramada Plaza İstanbul’da Grup Satış Koordinatörlüğü de dahil çeşitli görevlerde bulundu. Çakır en son 15 yıl boyunca görev aldığı WOW İstanbul Hotels&Convention Center’da Satış & Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı’nı üstlenmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz