2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriAntalya'ya Bisiklet Yolu Master Planı Müjdesi

Antalya’ya Bisiklet Yolu Master Planı Müjdesi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’ya kesintisiz bisiklet yolu projesi için çalışmalara başladıklarını müjdeledi…

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kent merkezinde birbiriyle bağlantılı, kesintisiz bisiklet yolları oluşturmak üzere bir master planı hazırlığında olduklarını açıkladı.

Antalya’da bazı caddelerde bölük pörçük bisiklet yollarının olduğu ve bunların bütünlük arz etmesi konusunda sıkıntı olduğunu belirten Başkan Türel, “Antalya’da bazı caddelerimizde bölük pörçük bisiklet yolları var. Bunların bir bütünlük arz etmesi, ring oluşturması hususunda sıkıntı söz konusu. Şimdi Antalya kent merkezinde bisiklet yolları ile ilgili bir master planı hazırlıyoruz. Arkadaşlarımıza bununla ilgili talimatları da verdik. Dolayısıyla Antalya’nın hangi köşesinden çıkarsanız çıkın, artık ucu kesik, bölük pörçük bir bisiklet yolu değil, hepsi birbirine bağlanmış, hepsi birbiri ile çok rahat bir şekilde çalışabilen bir bisiklet yolu projesini yürütüyoruz. Onu da tamamladığımızda hızlı bir şekilde uygulamasını bitirip çok daha güvenli bisiklet yollarını halkımızın kullanımına sunacağız” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz