29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriANKARA'NIN YENİ İŞ MERKEZİ NEV 201 PROJESİNDE DAIKIN TÜRKİYE'NİN DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜNÜ YAPTIĞI HOVAL...

ANKARA’NIN YENİ İŞ MERKEZİ NEV 201 PROJESİNDE DAIKIN TÜRKİYE’NİN DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜNÜ YAPTIĞI HOVAL MARKA ÜRÜNLER TERCİH EDİLDİ

Güvenle kullanılan, enerji verimliliği yüksek ürünleriyle sektöründe bir dünya markası olan Daikin, ülkemizin ses getiren projelerinin iklimlendirme çözüm ortağı olarak yer almaya devam ediyor. Kalyon İnşaat ve Asfuroğlu Grubu (ASF) ortaklığıyla Ankara Çankaya’da 2022 yılında yapımı tamamlanan NEV 201 isimli iş merkezi projesinde Daikin Türkiye’nin distribütörlüğünü yaptığı Hoval marka ürünler tercih edildi. Daikin’in iklimlendirme sektöründeki uzmanlığına olan güven ile birlikte, cihazların yüksek verimlilik sağlaması, dayanıklılık ve montaj avantajı gibi nedenler de tercih edilmesinde etkili oldu. Projede, iş merkezinin toplam ısıtma kapasitesini karşılayacak şekilde Hoval UltraGas cihazları kullanıldı.

Yüksek teknolojiye sahip geniş ürün gamıyla her tür yapı için ideal iklimlendirme çözümleri sunabilen Daikin, kullanıcılarına sağladığı yüksek konfor, düşük yatırım ve işletme maliyetlerinin yanı sıra çevre dostu cihazlarıyla projelerin gözdesi olmaya devam ediyor. Bugüne kadar otel, bina, hastane, fabrika ve AVM gibi mekanların iklimlendirilmesine mükemmel çözümler üreten Daikin, bu kez de Ankara Çankaya’da, Kalyon İnşaat ve Asfuroğlu Grubu (ASF) ortaklığıyla 2022 yılında tamamlanan ve bir iş merkezi projesi olan NEV 201’de distribütörlüğünü yaptığı Hoval marka ürünler ile yer almanın haklı gururunu taşıyor.

Mevlana Bulvarı ve Malazgirt Bulvarı’nın buluştuğu noktada konumlanan ve Ankara’nın yeni ticaret merkezi olma amacını taşıyan NEV 201’in projesi ünlü mimar Emre Arolat tarafından çizildi. 2 yatay, 1 adet dikey bloktan oluşan ve 122 bin metrekare inşaat alanına sahip olan yapıda, yatay ofis mekanları iç bahçe etrafında kurgulandı. Dikey ofisler, 34 kattan oluşan 145 metre yükseklikteki Ankara manzaralı asimetrik bir kulede lineer olarak yer aldı. Baza katları ve iç avlu ise cadde dükkanları olarak tasarlandı.

Projenin toplam ısıtma kapasitesini karşılayacak şekilde; A blok için 3 adet 1000 kW Hoval Ultragas (1000), B Blok için 2 adet Hoval Ultragas (650) ve C Blok için 3 adet Hoval Ultragas (1000) yoğuşmalı kazanları kullanıldı. Patentli aluFer® ısı eşanjörü kullanılarak geliştirilmiş yoğuşma dizaynı ile mükemmel verimlilik sağlayan Hoval UltraGas cihazları, markaya duyulan güvenin yanı sıra yüksek verimliliğe sahip olması, borularının suyla temas eden yüzeyinin paslanmaz çelikten olması, duman tarafının yüksek ısı transferine olanak verecek şekilde alüfer malzemeden oluşan patentli teknolojiye sahip olması ve cihazların kompakt olmasından kaynaklı mekanik alanda yarattığı tasarruf özellikleri, projede ürünlerin öne çıkan tercih sebepleri oldu.


NEDEN HOVAL ULTRAGAS?

En son yoğuşma teknolojisi ve patentli aluFer ® ısı eşanjörleri sayesinde düşük ısıtma giderleri sağlayan Hoval UltraGas, modülasyonlu brülör teknolojisiyle yakıtı verimli kullanıyor. Yüksek su kapasitesine sahip olan cihaz, enerji kazancının yanı sıra yüksek verim sağlıyor. Ultraclean teknolojisini barındıran cihaz bu sayede temiz yanma gerçekleştirerek düşük karbon emisyonları sağlaması bakımından çevreci bir ürün olarak dikkat çekiyor. Bakımı son derece kolay olan Hoval Ultragas, temiz yanma özelliği nedeniyle daha az temizlik gerektirmesinin yanı sıra Top Tronic sistemi sayesinde kullanıcı dostu olarak kabul görüyor. Top Tronic Online özelliği sayesinde cihaza uzaktan müdahale edilebildiği için bakımı kolayca gerçekleştirilebiliyor. Kompakt dizaynı, esnek kombinasyon seçenekleri, yüksek kapasitesi, hızlı kurulumu ile sofistike bir cihaz olarak tanımlanan Hoval Ultragas, kalite, verimlilik ve tasarruf arayan projelerin gözdesi olmaya devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz