22 Mayıs 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriAND Frekans satışa çıktı! 309 bin liraya!

AND Frekans satışa çıktı! 309 bin liraya!

Anadolu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren AND Gayrimenkul Kartal’da yeni bir konut projesi inşa etmeye başladı. AND Frekans satışa çıktı…

AND Frekans satışa çıktı. Anadolu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren AND Gayrimenkul Kartal’da yeni bir konut projesi inşa etmeye başladı. Kartal’da AND imzası ile hayata geçirilen projede satışlar bugün itibarı ile başladı. Projenin basın toplantısı bugün yapıldı. Toplantıya AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta katıldı.

Projenin ismini Anadolu Grubu çalışanları belirledi

10 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede 61 bin metrekare inşaat alanı bulunuyor. Konut ve ticari alanları bünyesinde barındıran AND Frekans projesinin ismini Anadolu Grubu çalışanları belirledi. Usta, ’’Yaptığımız araştırmalar ile komşuluk kavramının günümüz yaşam koşullarına uygun olarak evrim geçirdiğini gördük. İnsanların yaşam alanlarında mahremiyeti ön planda tutarken, komşuları ile aynı frekansta olmak ve ortak alanlarda birlikte sosyalleşebilmek istediklerini tespit ettik. Bu yüzden, her bir dairesinde farklı hayatlar yaşansa da ortak bir frekansta buluşmayı vadettiğimiz projemizin ismine de ortak bir şekilde karar vermek istedik. Anadolu Grubu çalışanlarına sorduk. Karar AND Frekans oldu, ortak bir frekansta buluştuk” dedi.

İlk etap satışta

413 konutluk bir proje olan AND Frekans projesinde 3 etap bulunacak. Projede etaplar 1’er blok halinde yükseliyor. Yani projede toplamda 3 blok var ve blokların isimlerini konut sayılarından alıyorlar. Şuanda ilk etap yanı AND Frekans 215 etabının satışlarına başlandı.

309 bin TL’ye 1+1

AND Frekans 215’te 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. 1+1 dairelerin 309 bin TL + KDV’den başladığı projede aynı zamanda yüzde 1 KDV avantajı bulunuyor. Şirket bünyesinde vadelendirme seçenekleriyle birlikte kısa bir süre için anlaşmalı bankalar ile 60 ayda yüzde 0,99 – 120 ayda yüzde 1,09 faiz oranları sunuluyor. Daire içi mimarideki kişiselleştirme opsiyonu, ödeme planlarında da uygulanıyor. 100’den fazla ödeme planı ile herkes kendine en uygun ödeme şeklini belirleyebiliyor.

Projenin ilk etabı AND Frekans 215’te 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan 215 konut yer alıyor.

Kullanmayacağın metrekareyi alma

Metrekarelerin işlevsel kullanılması için ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını belirten Ali Baki Usta, “Kolektif yaşam konseptini, mekânların verimliliği noktasında bir adım daha öteye taşıdık. Her metrekareyi santim santim tasarladık. İhtiyacınızdan daha fazla metrekareyi satın almayın diye yerden ısıtma ile petekleri ortadan kaldırdık, sürgülü kapılar ile atıl alanlar oluşmasının önüne geçtik ve evinizde fazlalık yarattığını düşündüğünüz eşyaları koyabileceğiniz her daireye özel depo alanları planladık. Huzurla nefes alabileceğiniz balkonları ise unutmadık ve dairelerimizin tümüne balkon ekledik ’’ dedi.

Otoparkınızı kiraya verebiliyorsunuz

AND Pastel projesinde eviniz varsa ve eğer aracınız yok ise kullanmadığınız otoparkınızı kiraya verebiliyorsunuz.

Kişiselleştirilebilen evler

Projede 16 farklı danışman çalıştığını ve evlerin kişiselleştirilebileceğini dile getiren Usta, şunları söyledi: “Yaşayacağımız yeri seçerken aynı zamanda bir yaşam biçimini de seçiyoruz. Beraber yaşayacağımız insanları, hobilerimizi, yürüyeceğimiz sokakları… Ev içlerinde ise bize sunulan standardın dışına çıkmak pek de mümkün olmuyor. Tam da bu noktada yaşam tarzını yaşadığı mekâna da yansıtmak isteyenlere, beklentilerini karşılayan farklı bir mimari tasarım sunuyoruz. Bununla da yetinmiyoruz ve seçecekleri malzemelerle yaşam alanlarını kişiselleştirebilmelerine de olanak sağlıyoruz.’’

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz