3 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriAnatolium Marmara'da hangi markalar var?

Anatolium Marmara’da hangi markalar var?

Anatolium Marmara 180 milyon dolarlık yatırımla Kartal’da kapılarını açtı

Kartal’ın yeni simgesi olacak Anatolium Marmara Projesi için 180 milyon dolar yatırım yapıldı. 250 bin metrekare brüt alana sahip; ofis, tercihe göre home-ofis ve alışveriş merkezi konseptlerini barındıran karma projenin 1. fazı olan Alışveriş Merkezi, 3.000 kişiye doğrudan ve dolaylı şekilde istihdam sağlayacak.

Türkiye’deki altıncı IKEA mağazasını da bünyesinde bulunduran Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi’nin açılışı, İsveç Başkonsolosu Therese Hyden, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Sarıyer BelediyeBaşkanı Şükrü Genç, projede iş ortağı olan Maya Holding, Yılsan Holding ve Kapadokya A.Ş.’nin yöneticileri ile vatandaşların katıldığı törenle yapıldı.

Anatolium Marmara Alışveriş Merkezi; başta dünyanın önde gelen mobilya ve ev aksesuarı mağazaları zinciri IKEA, yüksek teknolojiye sahip Cinemaximum sinema salonları, çocuk parkı, eğlence alanları, spa/fitness imkânları, ulusal ve uluslararası birçok seçkin firmanın yer aldığı marka karması (Migros, MediaMarkt, LCW, Koton, Mavi, Kiğılı, Vakko Butik, Desa, Samsonite, Samsung, Özdilek, Linens, Vestel…) ve her noktada yeşili öne çıkaran açık alanları, teraslı keyif mekanları, kafe ve restoranlarıyla ziyaretçilerine farklı bir deneyim yaşatmak üzere tasarlandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz