29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel ProjelerAlya Onist 1, Örnek Dairesiyle Ön Satışta!

Alya Onist 1, Örnek Dairesiyle Ön Satışta!

Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın 2’nci projesi olan Alya Onist 1, örnek dairesiyle birlikte ön satışa sunuldu. Beylikdüzü’nün yıldızı parlayan bölgesi Kavaklı’da yükselen projede, lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan daireler, 384 bin TL’den başlıyor.

Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi olan Yakuplu- Gürpınar hattında yar alan Alya Onist 1 projesi, bölgede yükselen projeler arasında sahip olduğu yatay mimari konseptiyle ayrışıyor. Akkuş Gayrimenkul ile Lübnanlı El Katip Grup ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın imzasını taşıyan proje, şirketinBeylikdüzü’ndeki ikinci projesi. Geçtiğimiz dönemde bölgede prestij projesi olarak gösterilen Alya Grandis’iteslimeden şirket, bölgede ortaklığın 2’inci projesi olan Alya Onist1’e imza atıyor. Projenin devamında AlyaOnist 2 ve3’ten oluşan bir seri inşa edilmesi planlanıyor.
Akkuş Gayrimenkul olarak, 2017 yılında LüblanlıEl Khatip Grup ortaklığıyla kurdukları BOSS4 Gayrimenkul İnşaat ile geçtiğimiz dönemde Beylikdüzü’nde2’nci projeye imza attıklarını açıklayan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,
BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın olgunluk döneminin eseri
“Beylikdüzü, bizim kısa sürede uzmanlaştığımız bir bölgeye dönüştü. Daha önce imza attığımız Alya Grandis, ortaklığımızın prestij projesi olurken, yeni satışa sunduğumuz Alya Onist 1 projemiz ise ortaklığımızın olgunluk döneminin eseri olacak.” dedi.

Yatay mimarinin en modern örneği Proje hakkında bilgi veren Abdülkadir Akkuş, şunları söyledi:
“Ortaklığımızın yeni projelerinden olan Alya Onist1’de 106 konut yer alıyor. Beylikdüzü’nde yıldızı parlayan Yakuplu- Gürpınar hattının en çok değerlenen bölgesi Kavaklı’de yükselen projemizi, yatırımcı profilinide hedefleyerek 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2, 5+2, 6+2 büyüklükte,8 blokta toplam 106 konut olarak tasarladık. Fiyatların 384 bin TL’den başladığı projemizde daire büyüklükleri,56 metrekare ile 311 metrekarearasında değişiyor. Yatay mimarinin en modern örneğini oluşturan projemiz, sunduğu deniz manzarası ve donanımıyla da bölgedeki projelerden ayrışıyor. 3 farklı bloktan oluşan Alya Onist serisinin ilki olan projemizin devamı niteliğinde ola, 64 konuttan oluşan Alya Onist3’ün de temellerini attık. Alya Onist2’nin de çalışmalarına yakın zamanda başlayacağız.”

Beylikdüzü’nün merkezinde
Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi Kavaklı’da yer alan Alya Onist 1, merkezi lokasyonuyla da yatırımcıları cezbediyor. Proje, okullar bölgesine 2 dakika, İDO iskelesine 2 dakika, Yaşam Vadisi’ne 2 dakika, toplu taşıma alternatiflerine 7 dakika, TEM bağlantı yoluna 7 dakika, E-5bağlantı yoluna 5 dakika, Büyükçekmece’ye 2 dakika, Ambarlı Limanı’na 4 dakika, en yakın eğitim kurumlarına 1 dakika,hastanelere 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Modern şehircilik anlayışını yansıtıyor
Yatay mimarinin en modern örneğini sunan Alya Onist 1, az katlı yatay mimari konseptinde yer alan bahçeli daireleriyle geleneksel mahalle konseptinden izler içeriyor. En modern yapım teknikleri kullanılarak tasarlanan proje; içerisinde yer alan fitnesscenter, çocuk oyun alanı sauna, yüzme havuzu, basketbol ve futbol sahası gibi sosyal donatı alanlarının yanı sıra, sahip olduğu özel çevre düzenlemesi ve peyzajıylada da bu konsepti tamamlıyor. Sunduğu 7/24 güvenlik hizmetiyle de ayrıcalıklı yaşam alanlarının vazgeçilmesi olan kusursuz bir güvenlik donanımı sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz