19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGüncel ProjelerAlya Bella’da Geniş Bahçeli Villalar Satışa Çıktı

Alya Bella’da Geniş Bahçeli Villalar Satışa Çıktı

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul, yılın butik villa projesi Alya Bella’yı satışa sundu. Beylikdüzü’nün yıldızı parlayan bölgesi Gürpınar’da inşa edilen proje, bahçeli, özel havuzlu, 12 lüks tripleks villadan oluşuyor. 7+2 olarak inşa edilen villaların büyüklükleri, 469 ile 500 metrekare arasında değişiyor. Yatırımcısına konforlu yaşam alanları yaratan projedeki villalar, lansmana özel 5.5 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projenin 2023 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

50 milyon TL’lik yatırımla, 6 bin 411 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen projede yer alan her villanın, 250 ile 350 metrekare arasında değişen bahçesi bulunuyor. Sahip olduğu 4 bin 603 metrekarelik peyzaj alanı ile şehrin merkezinde doğayla baş başa yaşam avantajı sunuyor. Özel havuzu, 100 metrekarelik bodrum katı, bahçeye açılan 40 metrekarelik salonu, her detayında yer alan trend tasarımları ile tripleks konut anlayışına üst düzey bir boyut kazandırıyor.

Beylikdüzü’nün en çok değerlenen bölgesi Gürpınar’da yer alan Alya Bella, sahip olduğu 4 bin 603 metrekarelik geniş peyzaj alanı, her villaya özel bahçesi, lükste sınırları aşan donanımı ile bölgedeki projelerden ayrışıyor. Akkuş Gayrimenkul ile Lübnanlı El Kâtip Grup ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın imzasını taşıyan proje, şirketin bu yılki butik projesi olarak satışa sunuldu. 6 bin 411 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen proje, 7+2 konut tipinde, büyüklükleri 469 ile 500 metrekare arasında değişen 12 lüks tripleks villadan oluşuyor. Her villanın kendine özel 250 ile 350 metrekare arasında değişen bahçesi bulunuyor. Projenin her detayında işlenen özel tasarımlar, konutta yeni trendlerin belirleyicisi bir rol üstleniyor.

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat olarak, bu yılın butik projesi olarak geliştirdikleri Alya Bella ile yatırımcıları, şehrin merkezinde doğayla baş başa kalabilecekleri, lükste sınırları aşan, konforlu yaşam alanları ile buluşturduklarını vurgulayan Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, “50 milyon TL’lik bir yatırımla 6 bin 411 metrekarelik alan üzerinde inşa ettiğimiz 12 lüks tripleks villadan oluşan projemiz ile bilinen tripleks villa anlayışına üst düzey bir boyut getiriyoruz. Projemizde yer alan villaların tümünde 250 ile 350 metrekare arasında değişen geniş bahçe yer alıyor. Projemiz, sahip olduğu 4 bin 603 metrekarelik geniş peyzaj alanı, her villaya özel bahçesi, lükste sınırları aşan donanımı ile bölgedeki projelerden ayrışıyor. Bir villadan beklenenin ötesini sunduğumuz projemizde, yatırımcılarımıza lükste sınırları aşan konforlu yaşam alanları sunmayı hedefledik. Tüm üst düzey donanımızla da bu hedefimizi gerçekleştirdik. Projemizi, yatırımcılarımızdan gelen taleple lansmana özel fiyatlarla satışa sunuyoruz. Projemizdeki villaların fiyatları 5.5 milyon TL ile 6 milyon TL arasında değişiyor” diye belirtti.

Lükste sınırları aşan konforlu yaşam alanları
Beylikdüzü’nün yükselen bölgesi olan Gürpınar’da, marinaya yakın ve doğanın içinde yer alan Alya Bella, kazançlı yatırım fırsatı olarak da yatırımcıları cezbediyor. Villa projesinde lükste sınırları aşan konforlu yaşam alanlarının en modern örneğini sunan Alya Bella, her villasında yer alan geniş bahçesi ile doğanın içinde üst düzey bir yaşam vaat ediyor. Tüm detayı çok özel tasarımlara sahip proje, her villaya özel havuzu, 100 metrekarelik bodrum katı, bahçeye açılan 40 metrekare salonu, her odaya ait özel banyoları ile lükste sınırları aşan bir yaklaşım sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz