18 Nisan 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriAlüminyum Sektörü Dev Buluşmaya Hazır

Alüminyum Sektörü Dev Buluşmaya Hazır

Türkiye’de 27 yıldır metalurji sektörünün önde gelen fuarlarını organize eden Hannover Messe Ankiros Fuarcılık A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek olan 6. Uluslararası Aluminyum Teknolojileri, Makina ve Ürünleri İhtisas Fuarı – ALUEXPO 2019, 10-12 Ekim 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde katılımcı ve ziyaretçilerine kapılarını açıyor.

İlk Ankiros ve Annofer fuarları kapsamında yer alan aluminyum metalurjisi, sektörün beklentileri doğrultusunda 2009’dan itibaren ALUEXPO adı ile aluminyumun tüm alanlarını içeren bir yapıyla organize edilmeye başlamış, sektörle paralel olarak kısa sürede büyük bir gelişim göstererek, alüminyum konusunda dünyanın en önemli 3 fuarından biri haline gelmiştir.

Aluexpo, sektörü etkileyen kararların verildiği, Türkiye ve Avrasya’nın büyümekte olan alüminyum sektörünün vitrini olup bu kapsamda fuarı alüminyum üreticileri ve tedarikçileri olmak üzere yoğun olarak alüminyum ürün kullanan inşaat ve yapı, otomotiv, beyaz eşya, savunma, ulaştırma, ambalaj, enerji, mutfak ve ev eşyası ve daha birçok sektör ilgilisinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Hannover Messe Ankiros Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Anıl ALUEXPO2019 için “Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz ALUEXPO fuarları hem stant alanı hem sektör lideri katılımcıları hem de profesyonel ziyaretçileriyle en prestijli fuarlar oldular. Alüminyum alanında Avrupa ve dünyada bilinen ve tanınan ALUEXPO fuarı her iki yılda bir katılımcılarına ve ziyaretçilerine ev sahipliği yapmaktadır. ALUEXPO ilgili tüm sanayi dalları için etkili ve kalıcı çözümler sunan vazgeçilmez bir iş platformu haline gelmiştir.” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz