10 Mayıs 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerDekorasyonAltagamma Evolution 2 İle Doğanın İzleri Duvarlara Taşınıyor

Altagamma Evolution 2 İle Doğanın İzleri Duvarlara Taşınıyor

Vahşi ve doğal hayatın izlerini duvarlara taşıyan Altagamma Evolution 2 görücüye çıktı. Duvar kağıdı koleksiyonunda doğadan işler taşıyan desenler ve çok sayıda natürel renk seçenekleri yer alıyor…

HannaHome’un temsilcisi olduğu İtalyan Sirpi markasının “Altagamma Evolution 2″ duvar kağıdı doğanın izlerini duvarlara taşıyor. Evdeyken bile tüm duyularla doğayı yaşatacak olan Altagamma Evolution 2” duvar kağıdı koleksiyonu vitrine çıktı.

Natürel renkleri ve doğadan ilham alarak tasarladığı modern desenleri ile etkileyici mekanlar yaratan Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı koleksiyonunda palmiye yapraklarından doğal taşlar ve çimlere, doğadan izler taşıyan desenlerini dore, lame ve kremden bordo, kahve ve yeşile uzanan natürel renk seçenekleri ile yorumluyor.

Altagamma Evolution 2 desenlerini tamamlayan düz ve bulut efekti yaratan patineli alternatifleri ile mekanlara doğal ve sade olduğu kadar modern ve lüks bir hava da katıyor.

Vahşi ve doğal hayatın gizemini yansıtmak isteyenler için ideal olan Altagamma Evolution 2 duvar kağıdı koleksiyonunda insan sağlığına zararlı hiçbir madde bulunmuyor. Bunun yanı sıra kolay temizlenebilen duvar kağıdı, güneş ışınlarına da son derece dayanıklı. Duvar kağıtlarının 1 rulosu (5m2) için tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı 75 euro+KDV olarak belirlendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz