5 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaGündem HaberleriAli Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü partisi!

Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü partisi!

Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi öncesi Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

 

24 Aralık’ta Çırağan Sarayı’nda görkemli bir törenle dünya evine giren ş adamı Ali Ağaoğlu’nun kızına şimdiler de de Bursa’da 2 gün 2 gece sürecek düğün yapılıyor. Kına gecesi öncesi Ali Ağaoğlu’nun doğum günü olması sebebi ile sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu ve Bursalı iş adamı Koray Kırcal’ın Uludağ’daki kına gecesi sürpriz partiye ev sahipliği yaptı.

Ağaoğlu My Mount Otelde 2 bine yakın akrabası için ikinci düğün organizasyonu gerçekleştiren Ali Ağaoğlu’na kayak pistinde kayak ve snowboard öğretmenleri tarafından meşaleli ve pankartlı görsel bir şölen hazırlandı.

Ağaoğlu sürpriz parti için, “Benim için çok farklı oldu. Çok sevdiğim kayak hocaları gerçekten sürpriz yapmışlar, çok teşekkür ederim. Dağın asıl emekçileri onlar. Bu ikinci düğünü tamamen Ağaoğlu akrabaları ile birlikte yapacağız. Asıl düğünü 24 Aralık’ta yapmıştık. Maalesef mekandan dolayı hiçbir akrabamı çağıramamıştım. Şimdi ise onlarla 2 gün 2 gece ikinci düğünü yapacağız. Damadım Koray müebbete mahkum oldu. Çift dikiş nikah yapmış olduk. Daha da kurtuluş yok demektir” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz