24 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriAli Ağaoğlu özür diledi!

Ali Ağaoğlu özür diledi!

BBC’ye verdiği röportajla olay yaratan iş adamı Ali Ağaoğlu özür diledi. Peki Ali Ağaoğlu neden özür diledi?

İngiliz televizyonu BBC’de yayınlanan Türkiye belgeselinde evinin kapılarını açan ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, röportajda sarf ettiği bir kaç söz sonucunda farklı kitlelerden tepki aldı.

Ali Ağaoğlu’nun BBC röportajı esnasında daha önce misafir ettiği Kuveyt prensesiinin evine talip olduğunu kendisinin ise Kuveyt prensesine ”s…..” cevabıyla reddettiğini belirtti.

Ali Ağaoğlu neden özür diledi?
O sözlerinin büyük yankı uyandırmasından sonra Ali Ağaoğlu konuyla ilgili yazılı bir açıklama yaparak “Ortaya çıkan nahoş durumdan dolayı Kuveytli dostlarımdan özür dilerim” dedi.

Ali Ağaoğlu’nun yazılı açıklaması şu şekilde; “Türkiye belgeseli hazırladıklarını söylediler. Türkiye’nin büyümesinde ve kalkınmasında lokomotif sektörün gayrimenkul sektörü olduğunu belirterek, Batılı ülkelerin Türkiye’nin dinamizmini ilgiyle izlediklerini dile getirdiler. Sektörün sembol ismi olarak benim bir tam günümü kayıt altına alarak röportaj yapacaklarını ve Türkiye ekonomisindeki dinamizmi bu şekilde yansıtacaklarını belirttiler. Ağustos ayında randevulaştık. Evimde başlayan çekimler Boğaz turuyla devam etti ve Maslak 1453 projemizde tamamlandı. Çekim ve röportajlar için benimle bir tam gün geçirdiler. 2 saatlik belgesel yayınlandığında bu çekimlere 5 dakika yer verildiğini gördüm. Üstelik belgeselin 1 dakikalık tanıtım fragmanında, evimi yabancılara pazarlamak isteyen bir aracı için sarf ettiğim sözler, Kuveytli dostlarımız için söylenmiş gibi yansıtıldı. Kuveytli dostlarımızla kalıcı ve derin ilişkilerimiz var. Her şeye rağmen kendilerini bilgilendirdim ve ortaya çıkan nahoş durumdan dolayı özür diledim.”

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz