15 Mayıs 2024 Çarşamba
Ana SayfaGündem HaberleriAkros İstanbul Projesi 330 Bin TL'den Satışta

Akros İstanbul Projesi 330 Bin TL’den Satışta

Akros İstanbul projesinde 330 bin TL’den başlaan fiyatlarla satışlar başladı. Projede 60 ay vade farksız, 120 ay yüzde 0.45 faiz imkanı sunuluyor…

Akproje-Ertok Yapı-Kaysel ortaklığı tarafından 150 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Akros İstanbul projesi Beylikdüzü, Büyükçekmece-Esenyurt kavşağında yer alıyor.

Biri 35, diğer ikisi 18 katlı 3 blok halinde inşa edilen Akros İstanbul projesi 496 adet konut ve 33 adet ticari birimden meydana geliyor.

Akros İstanbul proıesinde alanları 79 metrekare ile 312 metrekare arasında değişen 1+0, 1+1, 2+1 ve 5+1 daire triplerinde dizayn edildi. Projede modüler sistem sayesinde 2+1 ve 3+1 dairelerde elde edilebiliyor.

Akros İstanbul fiyatları 330 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Projede metrekare fiyatları 3 bin 800 TL’den başlıyor. Akros İstanbul projesinde 60 ay vade farksız, 120 ay yüzde 0.45 faizle ödeme seçeneği sunuluyor.

Teslimlerin 2018 yılının Aralık ayında yapılması planlanan Akros İstanbul projesinde kafe ve restoranlar, havuz, fitness center, sauna, Türk hamamı, otopark, güvenlik gibi imkanlar yer alıyor.

Ertok Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Tokmakçı da konuşmasında Akros İstanbul’un bütün dairelerinde var olan balkonların, kapalı ev hayatının dışında keyif yapmak isteyenler için ideal olduğunu vurguladı. Tokmakçı şunları söyledi: Büyüklükleri 7 m2 – 22 m2 arasında değişen balkonların yanı sıra projemizin 35’inci katında bulunan seyir terası da, bölgeye hakim manzarasıyla fark yaratıyor. Ayrıca yüksek binaların önemli sorunlarından biri olan havalandırma sistemleri yerine, binalarımızda kullanılan doğal havalandırma imkanı da ev sahipleri için önemli bir ayrıcalık olacak.

Akproje Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Doğan, Akros İstanbul’un ulaşım konusundaki avantajlarıyla ilgili şunları söyledi: “Konut tercihinde belirleyici etkenlerin başında ulaşımın kolaylığı geliyor. Akros İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’ne, TEM Bağlantı Yolu’na, hastanelere, okullara, AVM’lere ve havaalanına olan yakınlığıyla son derece merkezi bir konuma sahip. Metrobüse komşu olan projemiz, planlanan metro durağına da birkaç adım mesafede. Bu avantajlı konumun, Akros İstanbul’a olan talebin en önemli nedenlerinden biri olacağını düşünüyoruz.”

Projenin ödeme kolaylıkları konusunda açıklama yapan Kaysel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selami Sarıçiçek ise “Hem yatırım, hem de oturum amaçlı konut sahibi olmak isteyenlere 60 ay 0, 120 ay 0,45 faizle ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Peşin alımlarda özel indirim uyguladığımız gibi kişiye özel esnek ödeme seçenekleriyle de ev sahibi olmak isteyenlere önemli avantajlar sunuyoruz. Ayrıca düşük aidat garantisi vererek, yüksek aidatlardan bunalmış olanlara ekstra bir kolaylık sağladık” dedi.

2017 ciro hedefi 600 milyon TL
Akproje-Ertok Yapı ve Kaysel İnşaat’dan oluşan ortak girişimin teslim ettiği 2, devam eden 3 ve 2018 yılı içinde yapımına başlayacağı 2 yeni projesi daha bulunuyor.

Grup şirketleri sayesinde bugün yaptıkları inşaatların sadece yüzde 20’lik bölümünü oluşturan mal ve hizmeti dışarıdan satın alıyorlar. Kalan yüzde 80’i grup şirketleri ile 3 bin kişiden oluşan istihdam gücüyle sağlanıyor. Grup şirketlerinin 2016 yılı cirosu ise yaklaşık 500 milyon TL. 2017 yılı için 600 milyon TL, 2020 yılında da 1 milyar TL’lik bir ciro hedefleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz