2 Mayıs 2024 Perşembe
Ana SayfaGündem HaberleriAhes Misal İstanbul'da 340 bin liraya! En büyük kentsel dönüşüm projesi!

Ahes Misal İstanbul’da 340 bin liraya! En büyük kentsel dönüşüm projesi!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Ahes Misal İstanbul Ahes Misal İstanbul 2 milyar TL’lik yatırımla yükseliyor.

 

2 milyar TL’lik yatırımla Türkiye’in en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Ahes Misal İstanbul Gaziosmanpaşa’da yükseliyor. Proje için bugün basın lansmanı düzenlendi. Toplantıya Süleyman Ekşi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ekşi katıldı. Gaziosmanpaşa’nın dönüşümde büyük potansiyeli olduğunu söyleyen Süleyman Ekşi ilçenin ana ulaşım noktalarına yakın olmasının da bölgenin önümüzdeki dönemlerde çok değer kazanacağını belirtti.

Süleyman Ekşi İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 100 bin metrekare arsa alanı bulunuyor.

520 bin metrekare inşaat alanı bulunan Ahes Misal İstanbul projesinde 2 bin 400 konut bulunacak. Projede ayrıca 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis bloğu bulunuyor.

 

Yerinde dönüşüm!

Yeirnde dönüşüme çok önem verdiklerini açıklayan Ekşi, projede yerinde dönüşüm yapacaklarını hak sahiplerinin şuanda kirada olduklarını belirtti. Projede toplamda 1700 daire hak sahiplerine ait. Projenin ilk etabındaki 1600 konut 2019 yılında teslim edilecek.

 

340 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ahes Misal İstanbul projesinde dairelerin fiyatları 340 bin liradan başlıyor.

Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenkleri bulunuyor. 65 ile 171 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip olan projede daireler isteğe göre tamam ya da natamam olarak teslim edilebiliyor.

Misal İstanbul projesinde çocuk oyun alanları, kütüphane, spor salonu, fitness, Türk hamamı, cep sineması, kapalı yüzme havuzu, kafe ve restoranlar, toplantı salonları, 2 bin 500 araç kapasiteli kapalı otopark, 7/24 güvenlik gibi hizmetler bulunuyor.

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz