27 Nisan 2024 Cumartesi
Ana SayfaGündem HaberleriAğaoğlu'ndan Trabzon ve Yalova'ya Proje Müjdesi

Ağaoğlu’ndan Trabzon ve Yalova’ya Proje Müjdesi

Uludağ’daki basın toplantısında konuşan Ali Ağaoğlu, İstanbul’da 3-4 projeye, Trabzon’da ve Yalova’da ise toplam 2 milyar TL’lik projeye başlamayı planladıklarını açıkladı…

İstanbul’da hayata geçirdiği projeler ve magazinde sıkça adını duyduğumuz Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul dışında ilk kez hayata geçireceği 2 yeni projenin müjdesini verdi. Kendi memleketi olan Trabzon’un yerinin ayrı olduğunu ifade eden Ağaoğlu, “Ciddi potansiyel gördük. Trabzon merkezde konutu ofisi oteli olan büyük karma bir proje yapacağız. Alan 200 dönüm. Bir de Yalova’da 700 milyon lira değere sahip karma bir inşaat olacak” dedi.

Toplamda 2 milyar TL’yi aşan değere sahip 2 projeyi Ortadoğu’da da pazarlayacağını belirten Ağaoğlu, Arapların bu iki ile yoğun ilgi gösterdiklerini ifade etti.

Geçen yıl iş yapmanın çok zor olduğunu belirterek bürokrasiden şikayet eden Ağaoğlu, 15 Temmuz sonrası görevden alımlarla bürokrasinin biraz hızlandığını söyledi. Ağaoğlu, “Bürokrasinin bir kısmı temizlendi ama daha belediyeler, siyasiler ayağı duruyor. Biz işadamıyız. Zorluklar bizi yıldıramaz. Önümüzde duvar da olsa onu aşmaya, yıkmaya çalışıyoruz” dedi.

2017’de İstanbul’da 4 Yeni Proje
2017 yılında belediyesi aşmaları halinde 3-4 yeni projeye başlayabileceklerini söyleyen Ağaoğlu projelerden 2’sinin Anadolu yakasında olduğunu birinin Çekmeköy’de bulunduğunu açıkladı. Ağaoğlu, aynı zamanda Bodrum’a yaşlı bakım merkezi projelerinin de olduğunu belirtti.

Ağaoğlu’nun 1. Bölgedeki Oteli 4 Yıldır Bekliyor
Uludağ’daki turizmi de değerlendiren Ağaoğlu, “Uludağ’da 1. bölge Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na, 2. bölgenin Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı. Biz Ağaoğlu olarak Uludağ’a 100 milyon dolar yatırım yaptık. 1. bölgede oteller boş şimdi köpekler cirit atıyor. Kayak merkezi ise bunun için ne gerekiyorsa o yapılmalı” diye konuştu. Ağaoğlu’nun 1. bölgedeki oteli 4 yıldır açılmayı bekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz