29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaDiğerMagazin HaberleriAğaoğlu Nusret oldu, tuz yerine para döktü!

Ağaoğlu Nusret oldu, tuz yerine para döktü!

Sosyal medyada ünü dalga dalga yayılan Nusret’in meşhur tuz serpme görüntüsünü Ali Ağaoğlu için CAPS yaptılar…

Nusr-Et restoranlarının sahibi olan Nusret Gökçe, sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri. Nusret’in geçtiğimiz günlerde ete tuz dökerken çekilen videosundaki görüntüsünü Avustralya’da bir grafiti sanatçısı duvara işledi.

Ünü kıtalar aşan Nusret Gökçe, sosyal meyda hesabından her geçen gün farklı bir video paylaşıyor. Değişik tarzı ve videolarıyla adından söz ettiren Nusret’in son videosu Amerikan talk şovunda espri malzemesi bile oldu.

Kendine has tuz serpme hareketi ile fenomen olan Nusret, restoranında pişirilecek etlerle kendine has hareketler yaparak bunları videoya alıyor. Nusret’in sahip olduğu Nusr-Et marka restoranlarından en bilineni Etiler’de yer alıyor.

Bebek ve Nişantaşı’nda Nusr-Et Burger, Ankara, Bodrum, Marmaris ve son olarak Dubai’de de Nusr-Et Steakhouse restoranı açan Nusret Gökçe, kasaplık mesleğine ortaokul eğitimini bırakıp Bostancı kasaplar çarşısında, kasap çırağı olarak başlamıştır.

1983’te Erzurum’da dünyaya gelen Nusret Gökçe, 2007’de İstinye Park’ta kasap-restoran konsepti hizmet vermeye başladı. 3 ay Arjantin’e gidip oradaki kasap ve çiftlikleri inceleyen Nusret daha sonra, ABD’ye gidip New York’un en önde gelen dört restoranında para almadan çalıştı.

Sanat ve spor camiasından bir çok ismin hatta dünya çapındaki bir çok ünlünün restoranına gelip, etlerini yediği Nusret’in meşhur tuz dökme görüntüsünün yerine Ali Ağaoğlu’nu koyup yapılan bir caps sosyal medyayı salladı.

Twitter’da dalga dalga yayılan bu caps görüntüsünde Nusret’in tuzları yerine Ali Ağaoğlu para döküyor. Bu caps Ali Ağaoğlu’nun parodi twitter hesabı olan Para_Ali’den “Nusret’i de satın aldım” başlığıyla paylaşıldı.

İşte o CAPS!

ağaoğlu

Bakalım önümüzdeki günlerde Nusret sosyal medya hesaplarından nasıl videolar paylaşacak?

Merve Akdoğan/Emlakmetrekare

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz