5 Mayıs 2024 Pazar
Ana SayfaGündem HaberleriAdil Baştanoğlu ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Oldu

Adil Baştanoğlu ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Oldu

Adil Baştanoğlu, ÇATIDER 8. Olağan Genel Kurulu’nda oybirliğiyle yeni Yönetim Kurulu Başkanı seçildi…

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) 8. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Kurulda 2017-2018 döneminde göre yapacak yeni Yönetim Kurulu Üyeleri seçildi.

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, 2007-2011 yılları arasında 3. ve 4. dönemde de ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Arimeks Genel Müdürü Adil Baştanoğlu seçildi.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine Panelsan A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Maşlak, Işıklar Kiremit Pazarlama Genel Müdürü Özgür Uzeltürk ve Mardav Yalıtım Yönetim Kurulu Üyesi Alper Doğruer gelirken, Atila Gürses, Daniş Navaro, Lebriz Akdeniz, M. Nazım Yavuz, Orkun Ürkmez, Yaşar Şenal ve Levent Çeki Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Göreve yeniden seçilmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Adil Baştanoğlu, çatıcılık sektörünün gelişmesi ve bu konuda toplumsal bilincin oluşmasına katkı sağlayan çalışmalarını önümüzdeki dönemde de kararlılıkla sürdüreceklerini açıkladı.

Baştanoğlu, “Çatıcılık mesleğindeki malzeme ve kullanım özellikleri hakkındaki bilgi eksikliği, tasarımdan yapım aşamasına kadar sürede bu malzemeler ile varılabilecek yüksek standartları kısıtlıyor. Bu malzemelerin tasarım, uygulama ve test amaçlarını karşılayabilecek yeni standart, yönetmelik ve talimat ihtiyacına da odaklanarak, detaylı çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

Baştanoğlu, çatı sektörünün gelişmesi ve kalifiye işgücünün artması için çalışmalar yürüten ÇATIDER’in e-öğrenme projesi ‘Yapı Okulu’ ile sektöre donanımlı yeni çalışanlar kazandırmaya odaklanacaklarını belirtti. Aynı zamanda yeni dönemde “Çatı Şenliği” adı altında çatı ustaları yarışması ve dernek bünyesindeki komite çalışmaları gibi etkinlikleri de gerçekleştireceklerini açıkladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz