17 Nisan 2024 Çarşamba
Ana SayfaDiğerMagazin HaberleriAdele türkücü Mehmet Asar'ın kızı mı?

Adele türkücü Mehmet Asar’ın kızı mı?

Dünyaca ünlü Grammy ödüllü İngiliz şarkıcı Adele’in kızı olduğunu iddia eden Mehmet Asar, 1987 yılında Adele’in annesi ile aşk yaşadığını iddia etti. Peki Adele türkücü Mehmet Asar’ın kızı mı?

5 Mayıs 1988 tarihinde dünyaya gelen İngiliz şarkıcı Adele, dünyanın en ünlü müzisyen ve söz yazarlarından biridir. Ancak son günlerde ülkemizde Adele ile ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Çoğu kişi şarkıcı Adele hakkında ortaya atılan bu iddianın asılsız olduğunu söylerken, iddianın sahibi Mehmet Asar söylediklerinin gerçek olduğunu iddia etmekten vazgeçmiyor.

Gazetelerde yer alan habere göre; Bodrum’da yaşayan saz ustası ve türkücü Mehmet Asar, dünyaca ünlü şarkıcı Adele’in babası olduğunu iddia etti.

Türkücü Mehmet Asar, Adele’in annesi Penny Adkins ile 1987 senesinde Bodrum Gümbet’e yaz tatilne geldiğinde tanıştıklarını, iki hafta boyunca ona Bodrum’u gezdirdiklerini ve bu esnada yakınlaştıklarını söyledi.

mehmet asar2

2 hafta boyunca Adele’in annesi ile birlikte olduklarını ifade eden Mehmet Asar; “2 haftadan sonra Penny Adkins tatilini uzattı, bir ay sonra İngiltere’ye döndü. Ardından iki kez daha Bodrum’a geldi, bir ay kaldı. Sonra dönerken, beni götürmek istedi. Ancak ben İngiltere’de değil Bodrum’da yaşamak istediğimi, istiyorsa burada kalabileceğini söyledim. Memleketine döndü. Birkaç kez telefonla görüştük. O zamanın şartlarında telefonla görüşmek hem zor, hem pahalıydı. Ondan sonrada görüşemedik.” dedi.

Adele’in annesiyle birlikte olduğu tarih ile Adele’in doğum tarihinin birbirine tam olarak uyduğunu, ünlü şarkıcının kendi kızı olduğunu söyleyen Mehmet Asar, geçen yıl Grammy ödülü alınca merak edip Adele’i araştırdığını, ailesini görünce annesinin yıllar önce benim birlikte olduğum İngiliz kadın olduğunu öğrenince Adele’in babası olduğuna kanaat getirdi.

O yıldan sonra evlenmediğini belirten Mehmet Asar, Adele ve annesini Bodrum’a davet etti. Türkücü isterse Adele için DNA testi yaptırabileceğini belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz