29 Mart 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriAbdüssamet Bahadır: "Meydan Ardıçlı'da Yüzde 80 Prim Öngörüyoruz"

Abdüssamet Bahadır: “Meydan Ardıçlı’da Yüzde 80 Prim Öngörüyoruz”

Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır Meydan Ardıçlı projesinin detaylarını paylaştı…

 

27 yıl önce altın sektörü ile faaliyetlerine başlayan Bahaş Holding aralarında inşaatın da bulunduğu bir çok sektöründe üretim yaptı.

Bundan önce 2 tane arsa sahibi oldukları konut projelerini geliştiren Holding şimdi de hali hazırlda 3 projenin üretimine devam ediyor. Son zamanalrda adını sıkça duyduğumuz Esenyurt Meydan Ardıçlı projesini Özyurtlar İnşaat ile birlikte hayata geçiren Bahaş Holding önümüzdkei dönemlerde de Üsküdar ve Çamlıca gibi bölgelerde büyük projelere imza atmayı hedefliyor.

2014 yılında Özyurtlar İnşaat ile N Logo projesinde ortaklık kuran şiret şimdi Meydan Ardıçlı projesi için yine el sıkıştı.

Meydan Ardıçlı projesi 1680 konut, 127 ticari alandan meydana geliyor. 2 önemli özelliği bulunan projede meydanlar ve ticari alanlar bulunuyor.

Proje ile ilgili detaylı bilgi veren Abdüssamet Bahadır ‘Biz buradaki ticari alanları çok önemsiyoruz. Esenyurt ve Bahçeşehir’de bu tarz yerlere çok ihtiyaç var. Lokasyon olarak bu bölge Esenyurt bölgesinin en önemli merkezi. Mahmutbey Bahçeşehir Esenyurt metro durağı projenin tam önünde inşa ediliyor. Burası gençlerin çok önemli bir çekim noktası. Özel hastaneler, üniversiteler ve AVM’lere çok yakın konumdayız’ dedi.

 

‘Yüzde 80 prim’

Meydan Ardıçlı projesinde yüzde 80 prim öngördüklerini belirten Bahadır, teslimlerin 2,5 yıl sonra yapılacağını belirtti. Projede inşaat tüm hızı ile sürüyor.

 

Metrekaresi 3 bin 500 lira

İçinde 1+0, 1+1, 2+1, 3,5+1 ve 4,5+1 daire tiplerinin yer aldığı Meydan Ardıçlı projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 lira ile 4 bin 500 lira arasında değişiyor.

 

Peşinde yüzde 10 indirim

Projede yüzde 25 peşin 60 aya kadar şirket bünyesinde vade imkanı ve tamamı peşin ödemede yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projenin yüzde 25’i satıldı.

 

‘Esenyurt’ta kaliteli ve ucuz konut üretiliyor’

Bahadır, ‘Esenyurt’ta konut satışları çok fazla. Bölgedeki projeler kaliteli ve fiyat olarak uygun projeler. Projelerin yüzde 35’i yabancılara satılıyor. O yüzden projelerdeki satış oranı çok fazla’ dedi.

 

‘Üsküdar’a kentsel dönüşüm projesi geliyor’

Üsküdar’da yeni bir kentsel dönüşüm projesi inşa edeceklerini belirten Bahadır, Üskğdar Bosna Bulvarı üzerinde Eski üsküdar evleri yapısında 106 dönümlük bir arazi üzerinde 1300 konutluk bir proje geliştirdiklerini ve bunun da yakında satışlarına başlanacağını söyledi.

 

Melek GÜNER AKMAN/Emlakmetrekare.com

 

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz