19 Nisan 2024 Cuma
Ana SayfaGündem HaberleriAbdüssamet Bahadır GİGDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oldu

Abdüssamet Bahadır GİGDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oldu

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, GİGDER’in 1. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na seçildi.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği(GİGDER), 1. Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na seçildi.

Gayrimenkul İhracatı 2025 Stratejik Eylem Planı Lansmanı ve GİGDER 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı dün gerçekleşti. Kurul toplantısında GİGDER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı’na getirilen Abdüssamet Bahadır, yaptığı açıklamada Türkiye’nin taşıyıcı sektörlerinden biri olan gayrimenkul sektörünün dünyaya açılan yüzü olma hedefiyle kurulan GİGDER’in, uluslararası gayrimenkul yatırımlarını güçlendirmek için çalıştığını söyledi. Abdüssamet Bahadır “Sektör temsilcilerinin beklentilerini ulusal ve uluslararası platformlarda daha iyi anlatabilmek için kurulan bir oluşumun içindeyiz. Ülkemizin geleceğine katma değer üreten projelerimiz ve misafirimiz saydığımız uluslararası yatırımcılarımızla sektörümüzün yurtdışındaki liderliğine öncülük ediyoruz, etmeye devam edeceğiz” dedi. Bahadır, GİGDER’de Kurucular Kurulu Üyesi olarak görev yapıyordu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz