16 Nisan 2024 Salı
Ana SayfaGündem HaberleriAbdülkadir Akkuş DEİK- Türk Lübnan İş Konseyi Başkanlığı'na Seçildi

Abdülkadir Akkuş DEİK- Türk Lübnan İş Konseyi Başkanlığı’na Seçildi

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’na (DEİK) bağlı 145 iş konseyinden biri olan Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı’na, Akkuş GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş getirildi.

DEİK tarafından geçtiğimiz gün yapılan seçimlerde Türkiye-Lübnan İş Konseyi Başkanlığı’na getirilen Abdülkadir Akkuş, Türkiye ve Lübnan ekonomisindeki dinamikleri ve yatırım fırsatlarını deneyimleyerek elde ettiği köklü tecrübesiyle Türkiye- Lübnan arasındaki ticari hareketliliğe yeni bir boyut kazandıracak.

Tekstil, kimya ve gayrimenkul sektöründe 30 yılı aşan tecrübesiyle Türkiye ekonomisi ve istihdamına katma değer yaratarak, Akkuş Grup’u Türkiye’nin en önemli şirketleri arasına kazandıran Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş,konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

“Lübnan- Türkiye arasında çok önemli işbirliklerine imza atacağız”
“DEİK- Türk Lübnan İş Konseyi başkanlık seçimini kazanmış olmaktan dolayı heyecan duyuyorum. Lübnan İş Konseyi Başkanı olarak iki ülke arasındaki ticari hareketliliğe daha da dinamizm kazandırmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Tüm üyelerimizle birlikte hareket ederek Lübnan- Türkiye arasında çok önemli işbirliklerine imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Türkiye’nin potansiyel gücünü artırmak ve Türk- Lübnan işbirliği ile katma değeri yüksek işbirlikleri ve yatırımlara imza atmak için geleceği gören bir vizyonla ilerleyeceğiz. Lübnan ekonomisindeki dinamikler ve yatırım fırsatları çalışmalarımızın ana çıkış noktasını oluşturacak.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sizin İçin Seçtiklerimiz